Nordisk lærebog i audiologi (Bog, Hæftet, Dansk)


Nedsat pris! Nordisk lærebog i audiologi
Forlag: Syddansk Universitetsforlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788776749347
Udgave: 1. (05-12-2016)
Oplag: 1. (05-12-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Forord af': Torben Poulsen
Oversætter: Torben Poulsen
Illustrator: Torben Poulsen
Fagredaktør: Torben Poulsen
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 520
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 175mm, H: 240mm, D: 25mm, Vægt: 1050g

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Hørelsen er en af menneskets væsentligste sanser. Den er aktiv døgnet rundt – også når vi sover. Den bruges til at opfatte lyde som tale, musik, barnegråd, trafikstøj, fuglesang m.m. og er væsentlig for menneskers sociale kontakt og kommunikation; hvis hørelsen er dårlig, kan det være svært at interagere med andre mennesker.


Nordisk Lærebog i Audiologi dækker læren om hørelsen i al dens kompleksitet og omfatter både medicinsk, teknisk og psykosocial viden. Bogen egner sig som lærebog for uddannelser på høreområdet og som opslagsværk for alle faggrupper inden for høreområdet. Den introducerer bl.a. til høresystemets udvikling, genetik, anatomi og fysiologi, akustik og psykoakustik, sproglig kommunikation, høremålinger, høreskader, høreapparater, tinnitus samt habilitering og rehabilitering.


Nordisk Lærebog i Audiologi er skrevet af en række specialister fra de nordiske lande og er udgivet med samme indhold på svensk, norsk og finsk. Den danske udgave er revideret og udvidet i forhold til disse. Nordisk Audiologisk Selskab står bag udgivelsen af lærebøgerne, som er støttet af Nordisk Ministerråd og Oticon Fonden. Den danske udgave er støttet af Oticon Fonden og GN Store Nord Fondet.


Anmeldelser (0)