Og der blev lys (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Edith Marie Johannesen


Forlag: Mediacellen
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 79
Dato for udgivelse: 13-2-2008
Udgivelse: 2008.
Illustrator: Birthe Strandberg
ISBN-13: 9788792090041
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2008
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Dansk

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Bogen er en virkelighedsberetning om Guds suveræne indgriben med helbredelse og forløsning ind i et ubeskriveligt mørke og smerte.
En beskrivelse om, hvordan han, som er den eneste sande gud, gang på gang åbenbarede sig, og med sin kraft forløste glæden og friheden.
En beskrivelse af, hvordan et håbløst tilfælde blev helbredt. »Du bliver aldrig rask, men skal regne med at skal have medicin resten af dine dage, og du må være indstillet på at du ind imellem har brug for at blive indlagt på et psykiatrisk hospital,« havde en læge orienteret om.
Men Gud havde en anden plan.
Kolossenserne 2,14: Han slettede vort gældsbevis med alle dets bestemmelser imod os; han fjernede det ved at nagle det til korset.
Edith Marie Johannesen er født i 1936 på en gård i en lille landsby vest for Skive, og flyttede senere sammen med sin familie til en gård vest for Silkeborg.
Blev uddannet som lærer i 1964, og arbejdede i den danske folkeskole frem til 1992, hvorefter hun og hendes mand brød op og tog på bibelskole i Kolding.
Har siden sammen med sin mand, Niels Peder tjent fuldtids med udfrielse, forløsning, helbredelse og udrustning gennem undervisning og forbøn. De første 12 år også som lærere og rådgivere på bibelskolen i Kolding.
Tjener i forskellige sammenhænge i Danmark, Færøerne, Island og Grønland.

Anmeldelser (0)