Frank Clifforth - og selvom vejen den var lang (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Marianne Rohweder


Nedsat pris! Frank Clifforth - og selvom vejen den var lang
Forlag: People'sPress
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771803921
Udgave: 1. (18-05-2017)
Oplag: 1. (18-05-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hardback
Sideantal: 176
Originalsprog: Dansk

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Musikeren Frank Clifforth blev for alvor kendt, da han i 2016 deltog i X-factor sammen med Torben Hein. De to tidligere narkomaner Clifforth & Hein udstrålede både råhed og følsomhed og gik med deres musikalitet og indlevelse i danskernes hjerter med træsko på.  

OG SELVOM VEJEN DEN VAR LANG handler om det barske liv, der gik forud. Om hvordan en utryg opvækst i et hjem med alkoholmisbrug præger et barn, som aldrig ved, om hånden, der nærmer sig dig, er på vej med kærtegn eller en på skrinet. Om at dulme uroen og ensomheden med stoffer, sprut, og kriminalitet. Og om at nå helt ud til grænsen mellem liv og død. Der, hvor man må vælge, om man vil miste sig selv helt eller tage ansvar for sit liv. 

Frank Clifforths historie er mønsterbryderens fortælling om at skifte bane trods alle odds. Frank er kommet tilbage til livet, har etableret sig som musiker og foredragsholder, og han har fået en lille datter. Nu er han ”kommet hjem”, som han synger med Sanne Salomonsens ord i det, der er blevet hans signatur-nummer. Han har fundet troen på, at når han fokuserer på det positive, sker det gode.

Anmeldelser (0)