On Purpose / i-bog: Rhetorical Analysis of Non-fiction (Bog, Gymnasie-i-bog, Dansk)

Af: Nanna Flindt Kreiner


Forlag: Gyldendal
Format: Gymnasie-i-bog
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788762506992
Udgave: 1. (14-11-2014)
Oplag: 1. (14-11-2014)
Første udgivelsesår: 2009
Indbinding: Gymnasie-i-bog
Sideantal: 96
Illustrationer: Ja
Omslagsgrafiker: Grete Hvam
Tegnet af: Grete Hvam
Originalsprog: Dansk

Status : Mangler pt. fra forlaget.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

I i-bogen lærer eleverne, hvordan de kan bruge retorikkens redskaber til at analysere sagprosatekster. Teksternes sværhedsgrad stiger progressivt, så bogen kan bruges løbende fra 1.-3. år på de gymnasiale uddannelser.

On Purpose, i-bog® indeholder:

96 sider - notesbog - 22 pop-up-illustrationer - Google-søgning

176 opgaver - 60 links - videoer - 16 skabeloner

On Purpose, i-bog ® indeholder papirbogens materiale tilføjet en række digitale ressourcer. Design og navigeringsfunktioner som kapiteloversigt, søgefunktion og en side-slider gør det nemt for eleverne at orientere sig i bogen. Alle Gyldendals i-bøger indeholder gode og nødvendige studieredskaber. Med notesbogen kan eleverne tage notater, hvor de vil og dele dem, overstrege tekst og kommentere det. Eleverne kan markere tekst. Alle illustrationer kan forstørres. En indbygget Google-søgning integrerer i-bogen med internettet.

I On Purpose lærer eleverne, hvordan de kan bruge retorikkens redskaber til at analysere sagprosatekster. Eleverne bliver præsenteret for centrale retoriske begreber og dermed for en systematisk tilgang til sagprosa. I processen får eleverne desuden opbygget deres genrekendskab og bliver bevidste om genrekonventioner. De får på den måde et solidt fundament for læsning og analyse af sagprosa – et fundament der også kan bruges i andre fag end engelsk og i høj grad i AT.

Bogen består af tre indførende kapitler om retorik, om centrale retoriske begreber og om sagprosa. Derefter følger et kapitel med en eksempelanalyse, hvor eleverne ser, hvordan redskaberne bruges i praksis. Herefter følger ti kapitler med sagprosatekster, fx taler, artikler og blogs, med tilhørende retoriske og analytiske opgaver, så eleverne bliver fortrolige med og trænede i at bruge redskaberne.

Anmeldelser (0)