Operation Pandoras Æske

Af: Jacob Munkholm Jensen


Nedsat pris! Operation Pandoras Æske
Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792801012
Formater / udgaver
79,80 kr
263,50 kr

Levering : På eget lager, 1 - 2 hverdage

Bemærk: Vi har kun (1) stk tilbage af denne vare, og vi kan pt. ikke skaffe flere.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Da et ældre ægtepar findes bestialsk myrdet i en vestjysk plantage, beskriver pressen episoden som »… den mest grusomme likvidering på dansk jord siden Anden Verdenskrig.« Umiddelbart efter opsøges Joakim Balder-Sørensen; en mislykket forfatter med hang til folklore og vandre-historier, af mystikeren Victor.
Efter at have fortalt Joakim om en ukendt bunker i skoven bag den tyske værnemagts gamle hovedkvarter ved Silkeborg Bad, indledes en skattejagt efter Det Tredje Riges ultimative nazirov: En sagnomspundet samling af guld, kunst og valuta for milliarder af dollars. Sporet peger mod Berlin, og fører ekspeditionen dybt ned i byens labyrintiske underverden af for længst glemte, dødsensfarlige katakomber.
Efterhånden som ekspeditionen nærmer sig sit mål står det imidlertid klart, at Victor igennem et halvt århundrede har vogtet over en hemmelighed, hvis dimensioner han end ikke selv forstår. En hemmelighed, som ikke blot vil omskrive historiebøgerne, men som også udgør en potentiel trussel mod menneskeheden. Og hele tiden lurer spørgsmålet: Hvem er ven, og hvem er fjende?
Uddrag fra bogen:
Han ville aldrig have ind-rømmet det, men der var nu alligevel noget over stedet her, der på ét eller andet plan skræmte ham. Og måske var det trods alt ikke så sært. Måske fandtes der vitterlig rastløse sjæle hernede, glemte, døde og dybt under byen. Her var i hvert fald et lig. Således sad han nu på hug og betragtede den uhyggelige op-
dagelse, som han kort forinden havde gjort i den anden ende af rummet. Måske var det hans tavshed, der tiltrak de andres opmærksomhed, for gradvist samledes nu hele flokken omkring ham. Det syn, der mødte dem, var en uordentlig bunke af uniformsrester, blanke metalspænder, læderremme og nogle blege knogler, som et par steder stak ud af den sært deforme bylt. Det, som han først havde antaget for en lille hob støvet skrammel i rummets fjerneste hjørne, havde ved et nærmere ef-tersyn vist sig at være de jordiske rester af et menneske. En soldat, som, efter distinktionerne og det sorte kravespejl at dømme, havde tilhørt det tyske Waffen SS.
Om forfatteren:
Jacob Munkholm Jensen er født i 1974 og uddannet journalist.
Med udgangspunkt i et fundament af detaljerig historisk research, udforsker han grænselandet mellem fakta og fiktion. Her tages læseren med på lange, spændende og medrivende vandringer udi alternative bud på den klassiske historisk funderede roman. Ved denne konstante vekslen mellem hverdagens virkelighed og stærkt foruroligende alternativer, præsenteres læseren for elementer, som både udfordrer, opklarer og stiller endnu flere spørgsmål. For, når alt kommer til alt, er den upolerede virkelighed ofte endnu mere uhyggelig og usandsynlig end selv den mest fantasifulde fiktion…

Anmeldelser (0)