Organisationsteorier: Moderne, symbolske og postmoderne perspektiver (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Mary Jo Hatch


Nedsat pris! Organisationsteorier: Moderne, symbolske og postmoderne perspektiver
Forlag: Djøf Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788757441857
Udgave: 1. (23-01-2020)
Oplag: 1. (23-01-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 550
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 190mm, H: 247mm, D: 31mm, Vægt: 1217g
Formater / udgaver
435,00 kr
439,70 kr

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Organisationsteorier er oversat fra 4. udgave af den engelske Organization Theory, der gennem årene er blevet internationalt anerkendt som en af de førende lærebøger på området. Mary Jo Hatch giver et komplet billede af organisationsteoriens landskab og historie. Bogen er kendt for sit udgangspunkt i tre dominerende perspektiver: det moderne, det symbolske og det postmoderne, som giver læseren et godt redskab til at forstå og positionere sig i forskellige teorier.


Mary Jo Hatch er kendt for sin pædagogiske formidling og præsenterer altid teorierne med praktisk anvendelighed for øje. Læseren bliver konstant engageret via casestudier og eksempler. Blandt andet indeholder bogen et helt nyt kapitel om organisationsidentitet baseret på en stor undersøgelse af Carlsberg.


Mary Jo Hatch, ph.d., er C. Coleman McGehee Eminent Scholars Research Professoremeritus ved University of Virginia. Herudover har hun været tilknyttet en række universiteter i hele verden som gæsteforsker. Hun har publiceret i blandt andet Harvard Business Review, Academy of Management Review, European Journal of Marketing og Organization. I 2011 modtog hun Distinguished Educator Award fra Academy of Managements Organization and Management Theory-afdeling.

Anmeldelser (0)