På kanten af evigheden, mp3-CD: Century-trilogien 3 (Multimedia, Mp3-cd, Dansk)

Af: Ken Follett


Nedsat pris! På kanten af evigheden, mp3-CD: Century-trilogien 3
Forlag: Cicero
Format: Mp3-cd
Type: Multimedia
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763836029
Udgave: 1. (16-10-2014)
Oplag: 2. (03-12-2014)
Første udgivelsesår: 2014
Originaltitel: Edge of eternity
Omslagsgrafiker: Harvey Macaulay - Imperiet
Oversætter: Alis Friis Caspersen
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 1000
Indbinding: MP3-CD
Mål og vægt: B: 144mm, H: 126mm, D: 25mm, Vægt: 174g

Status : Mangler pt. fra forlaget.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

I tredje og sidste bind af Ken Folletts populære trilogi følger vi familierne fra Giganternes fald og Verdens vinter fra 1960’erne og frem – en tid præget af kold krig, fri kærlighed og rock’n’roll. Berlin 1961. Rebecca Hoffmann, datter af Carla og Werner Franck, opdager, at hendes mand har haft sine egne skumle grunde til at gifte sig med hende, og i løbet af en eftermiddag mister hun både mand og job. Der er ingen fremtid for hende i Østberlin, og hun beslutter sig for at rejse til Vesten. Men for sent.

Samtidig i Washington gør den unge sorte advokat George Jakes, søn af Greg Pesjkov og Jacky Jakes, sig klar til at stige på en bus, der skal føre en flok borgerrettighedsforkæmpere gennem Sydstaterne i protest mod den ulovlige raceadskillelse. En tur, der kommer til at få afgørende betydning for Georges fremtid, både hvad angår kvinder og karriere.

På kanten af evigheden er tredje bind i Ken Folletts store trilogi om det 20. århundrede. Denne gang er det børnebørnene af personerne fra Giganternes fald, vi følger – fra Berlinmuren bliver rejst i 1961 til dens fald i 1989, og Follett fortæller igen lyslevende og bevægende om de store historiske begivenheder gennem en række familier, der kæmper og ofrer sig for den personlige frihed – for dem selv og dem, de elsker.

Anmeldelser (0)