På med Danmark - tekstbog (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Adil Erdem


Forlag: Straarup & Co
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770182850
Udgave: 1. (03-08-2020)
Oplag: 1. (03-08-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 124
Indbinding: Paperback

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

“Lad mig være en dansk muslim, ligesom jeg er en dansk pakistaner. Jeg kan jo umuligt være andet, eller kan jeg?”

Agza, 22 år


Er kultur, traditioner og tilhørsforhold foranderlige størrelser, som kan formes og flettes med hinanden – og i så fald, hvordan?


“På med Danmark” er en bog, der gennem inter­views med unge som gamle, indvandrere som udvandrere samt land som bymennesker belyser, hvad kultur er og hvilke identitets­mæssige udfordringer, der kan være forbundet med at finde sit eget ståsted– med eller uden sine kulturelle rødder.


Bogen er en del af et samlet materiale, der består af en tekstbog, en øvebog og en lærervejledning, der sammen kredser om emner som integration, familiemønstre og danske udvandrere. Bøgerne er målrettede kursister på sprogskoler, men de kan også anvendes til de ældste folkeskoleklasser og modtagelses-klasser, idet eleverne kan læse interviews og arbejde med forskellige opgaver om emnerne.


Adil Erdem debuterede i 1992 med novellesamlingen ”Som en dråbe i Norden” og har siden skrevet børnebøger, ungdomsbøger, debatbøger, noveller, digte og romaner. I 2002 fik han Kommunernes Skolebiblioteksforenings Forfatterpris for bogen ”Rejsen ud af mørket”.

Anmeldelser (0)