På sporet af historien: jernalder, vikingetid og middelalder - 4. klasse - lærervejledning (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Maja Lumholtz


Forlag: Alinea
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: På sporet af historien
Sideantal: 113
Dato for udgivelse: 7-9-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788723525284
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Levering : 7 - 14 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

På sporet af historien, 4. klasse - Lærervejledning er skrevet som en hjælp og støtte til læreren i historie. Her kan man bl.a. læse, hvordan grundsystemet indarbejder Fælles Mål 2014, og hvilket historiesyn og didaktiske tanker - stoffet i elevbogen og ressourcerne på websitet - er tilrettelagt og organiseret efter.


Lærervejledningen indeholder bl.a. Grundsystemets karakteristika: Hvordan systemet er bygget op og på hvilke måder websitet kan inddrages og skabe merværdi til elevbogens indhold.


Uddybende og supplerende oplysninger om hvert enkelt kapitel. Både i forhold til det konkrete indhold samt supplerendeog perspektiverende baggrundsviden.


En "how-to-do-it guide" med fokus på websitet og de interne og eksterne digitale muligheder, der knytter sig hertil, bl.a. Google Maps og udvalgte værktøjer fra Skoletube.


Evaluering og refleksion: Forskellige muligheder for at evaluere elevernes læring. Herunder videolog, skemaer og Cooperative Learning.


Faglig læsning og arbejdsforslag: Forskellige teknikker og skemaer, I med fordel kan inddrage i arbejdet med faglig læsning. I dette afsnit findes desuden en køreplan, der fortæller, hvad eleverne bør overveje før, under og efter de har læst.


Arbejdsark: Arbejdsark med opgaver og aktiviteter til indholdet i elevbogen (findes ogsås om skrivbare pdfer på seriens hjemmeside).


Anmeldelser (0)