Nedsat pris! Papirtigeren
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Papirtigeren (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Henrik Stamer Hedin

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771902402
Udgave: 1. (09-12-2016)
Oplag: 1. (09-12-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 376
Omslagsgrafiker: Susanne Skovmøller
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
196,30 kr
180,60 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Bagsidetekst

En vesterlænding tages til fange af en opiumssmugler, der med en privat hær strejfer om i Den Gyldne Trekant, grænselandet mellem Thailand, Laos og Burma. Vi er i starten af 1980’erne. Det lykkes fangen at flygte under dramatiske omstændigheder. Men hvem er han? Hvor kommer han fra? Og hvor driver han hen på sin flugt ned ad livets og skæbnens flod? Svarene på disse spørgsmål fører os gennem tre krige, over tre kontinenter og langt ind i en kærlighedshistorie, der kulminerer i en stats undergang i kaos og vanære.


Uddrag af bogen

Kontorchefen accepterede ikke, at hans medarbejdere tvivlede på den endelige sejr. Og én efter én indtog medarbejderne den forlangte mentale retsstilling, mens kontorchefen passerede skrivebordene ét efter ét – indtil han standsede ud for et af dem, det hvor Chris sad: 

”Hvad er det?”

”Hvilket, sir?” spurgte Chris. Kontorchefen bar stærke briller, og nu rettede han sig op, så de lynede i loftsarmaturernes lys. Han løftede sin højre arm og pegede:

”Det, som hænger dér?”Alle blikke fulgte den pegende finger og standsede ved den lille papirfigur, som Chris havde hængt op i sin skrivebordslampe.

”Det er en tiger, sir,” sagde Chris.

”En papirtiger!” konstaterede kontorchefen. ”Skal det være en juledekoration?”

”Jeg fik den i Vietnam,” svarede Chris. ”Det er et krigsminde.”


Om forfatteren

Henrik Stamer Hedin har arbejdet i FN-systemet og rejst i fire verdensdele, vundet præmie i Det Kgl. Teaters dramatikerkonkurrencer 1985 og 1986, skrevet egnsspil og revy gennem flere år, offentliggjort digte og noveller og oversat en lang række romaner og andre bøger, bl.a. Emmanuel Dongalas Vindmanden og Caleb Carrs Sindssygelægen.

Anmeldelser (0)