Perlesøsteren (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Lucinda Riley


Nedsat pris! Perlesøsteren
Forlag: Cicero
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763854467
Udgave: 1. (22-03-2018)
Oplag: 5. (27-11-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Originaltitel: The Pearl Sister
Omslagsgrafiker: Anne Kragelund
Oversætter: Ulla Lauridsen
Tegnet af: Christensen Grafisk
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 592
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 168mm, H: 238mm, D: 45mm, Vægt: 1012g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Fjerde bind i Lucinda Rileys storslåede serie De syv søstre, der denne gang følger CeCe, som i sin søgen efter information om sin fortid sætter kurs mod Australien.

CeCe har aldrig rigtig følt, at hun passede ind nogen steder, og efter faren, Pa Salts, død kan hun næsten ikke klare mere. Hun dropper ud af kunstskolen og kan kun se til, mens hendes søster Star lige så langsomt bevæger sig ud af hendes liv. I desperation beslutter hun sig for at forlade England og udforske sin fortid. Det eneste, hun har at gå efter, er et sort-hvid-foto og navnet på en kvindelig pioner, der boede i Australien for over hundrede år siden. På vej mod Sydney gør CeCe holdt i Thailand, og her møder hun den mystiske Ace, der er lige så ensom, som hun er, og som viser sig at gemme på en hemmelighed …

Hundrede år tidligere får Kitty McBride, datter af en præst i Edinburgh, mulighed for at ledsage den velhavende mrs. McCrombie på en rejse til Australien. Her bliver den unge piges skæbne hvirvlet sammen med familien Mercer, deres perle-eventyr og ikke mindst de to helt identiske, men af sind fuldstændig forskellige tvillingebrødre, Drummond og Andrew.

Da CeCe endelig når frem til Australien, begynder hendes søgen for alvor, og med hjælp fra folk, hun møder på sin vej, finder hun på det store, farverige kontinent lige så langsomt frem til følelsen af at høre til.

Pressen skriver:

»… underholdende til sidste side.« ***** – Femina

»Efter næsten 600 sider glæder man sig bare til næste bind.« ****** – Familie Journal

»Det fungerer som altid til perfektion i Lucinda Rileys bøger, og det er en stor fornøjelse at læse om de syv søstre … Forfatteren kan noget med sine personer, og man kan ikke lade være med både at grine, græde og rase sammen med dem.« – Litteratursiden

»Jeg elskede at læse den …« ****** – Boginspiration

»… virkelig fantastisk og utroligt spændende …« ***** – De unges ord

Anmeldelser (0)