Plus 40 minus 10: Spis dig fra ekstra kilo, træthed og slap hud (Bog, Indbundet, Dansk)

Forfattere: Majbritt L. Engell, Alice Apel Hartvig


Nedsat pris! Plus 40 minus 10: Spis dig fra ekstra kilo, træthed og slap hud
Forlag: Gyldendal
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702289138
Udgave: 1. (27-12-2019)
Oplag: 1. (27-12-2019)
Illustrationer: Ja
Omslagsgrafiker: Sarah Sanctuary Williams
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 246
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 178mm, H: 238mm, D: 24mm, Vægt: 741g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Har du svært ved at tabe dig? Føler du dig ofte træt? Sover du dårligt? Bliver du let oppustet og får ondt i led og muskler?

Plus 40 minus 10 er til dig, som er fyldt 40 år, nægter at blive tyk og slap og gerne vil være slank, sund og stærk igen. 

Efter mange års erfaring med flere tusinde klienter ved forfatterne, hvordan kroppen kan drille, når du har passeret de 40 år. Du har svært ved at tabe dig, du er mere træt, får dårligere søvn, bliver let oppustet og har inflammation i kroppen. Derfor har forfatterne designet en kur, der hjælper dig til enkelt og effektivt at tabe 10 cm om livet, forbedre din søvn og smøre dine led.

Kuren veksler mellem boostdage, basisdage og dage med mininydelse og ‘all in’ nydelse. På den måde kan du stadig være social og spise en is med familien eller drikke en drink med veninderne og samtidig tabe dig. Men det kan let gå galt, og du kan miste motivationen. Derfor får du også redskaber til at tackle alle de svære perioder, der altid vil komme. 

I bogen møder du også gynækologen og idrætsforskeren, der fortæller dig, hvad din krop vil møde af forandringer de næste 15 år. Det er ikke småting, og derfor tager kuren også højde for det skift i dine hormoner, der allerede starter efter 35 år. 

Bogen giver dig:

50 antiinflammatoriske opskrifter, madplaner og indkøbslister redskaber til at holde fokus og motivation både under og efter kuren et tarmboost som hjælper dig, der slås med oppustethed og uregelmæssig afføring  et træningsboost-program, som styrker din krop og gør dine led stærke et mentalboost til dig, der skal huske at trække vejret og træne tålmodigheden 

 Det perfekte vægttab! Til dig, som vil holde dig ung hele livet.

Anmeldelser (0)