Populisme og identitetspolitik (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Marie Berg Carlsen


Nedsat pris! Populisme og identitetspolitik
Forlag: Forlaget Columbus
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788779706330
Udgave: 1. (04-08-2020)
Oplag: 1. (04-08-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 160
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 170mm, H: 240mm, Vægt: 350g

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Populisme og identitetspolitik er en temabog til samfundsfagsundervisningen.


Valget af Donald Trump som USA’s præsident, Brexit-afstemningens udfald og de højreorienterede partiers store fremgang i Europa koblet med en identitetspolitisk debat om minoriteters gruppedifferentierede rettigheder, politisk korrekthed og ”krænkelseskultur” udgør bagtæppet for vores politiske virkelighed i dag. I den verden, eleverne vokser op i, udvikler den politiske kultur sig i en ny retning - måske væk fra det liberale demokratis værdigrundlag?


Populisme og identitetspolitik skal gøre eleverne i stand til at forstå, analysere, diskutere og fortolke det politiske landskabs nye virkelighed. Populisme og identitetspolitik belyser, som den første undervisningsbog på markedet, to af de helt store nyere strømninger inden for politik, samt hvordan disse forstærker hinanden. Den teoretiske gennemgang og analyse af populismen og identitetspolitik, er forklaret i et letlæseligt og tilgængeligt sprog, der gør det nemt for eleverne at forstå de komplekse strukturer, der er på spil.


Bogen indeholder arbejdsspørgsmål, cases og skriftlige opgaver udformet som eksamensopgaver, der kan bringe begreberne fra de gennemgåede kapitlet i spil i undervisningen. Bogen indeholder ligeledes billeder, tabeller, figurer og infografik, der alt sammen er med til at levendegøre og visuelt formidle bogens indhold.

Anmeldelser (0)