Gammelpot 4: Porten til Østen (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Thom Roep


Nedsat pris! Gammelpot 4: Porten til Østen
Forlag: Cobolt
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770856546
Udgave: 1. (11-04-2017)
Oplag: 2. (26-11-2020)
Første udgivelsesår: 2017
Serie: Gammelpot
Oversætter: Edith Månsson
Tegnet af: Piet Wijn
Originalsprog: Hollandsk
Sideantal: 64
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 226mm, H: 288mm, D: 11mm, Vægt: 500g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Gammelpot drømmer om et solrigt og varmt sted, men er nødt til at søge ly for regn og blæst i et mørkt, skummelt og tilsyneladende ubeboet hus i skoven. Det bliver ikke mindre uhyggeligt, da den venlige vandringsmand finder indkapslede lille-putmennesker i små flasker – og et skræppende, flyvende væsen og en vaskeægte heks sætter ham for alvor i en dødsensfarlig knibe.   


Men Gammelpot ender faktisk et solrigt og varmt sted – en øde og gold ørken, hvor han først bliver taget til fange af en slavehandler og mister sin vadsæk – og derefter begynder at se syner! Heldigvis er han ikke helt alene i den brændende hede…   Porten til Østen er første del af ”Element-kvartetten”: ” Hvor vindene samles og elementerne blandes – dér finder du vejene til verdens fire hjørner: Porten til Østen, Skakten til Norden, Broen til Vesten og den sø, der fører mod Syden!”   


Endelig er det blevet muligt at genudgive den mest efterspurgte og højtelskede børnetegneserie om den lille, kærlige mand med den magiske vadsæk. Oven i købet i en restaureret, nyfarvelagt og nyoversat udgave. Bortset fra seriens hjemland, Holland, er Danmark det land i verden, hvor Gammelpot er allermest populær, og hvor generationer har slidt de oprindelige 23 udgaver op siden 1977. Langt om længe kommer serien nu igen i en solid, indbundet luksusudgave med otte siders illustreret forord om seriens tilblivelse i hvert bind.

Anmeldelser (0)