Postboks 38: om den højreekstreme bevægelse i Nordeuropa og produktionen af nazistisk musik og merchandise (Bog, Hæftet, Dansk)


Forlag: Researchkollektivet Redox
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 178
Dato for udgivelse: 17-4-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Redaktion: Jonas Jensen
Medforfattere: Researchkollektivet Redox
ISBN-13: 9788792131003
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Alt leder til samme punkt. De internationale nazistiske netværk, propagandaen og musiksalget - alle vender de tilbage til den samme postboks. Postboks 38 fortæller historien om, hvordan den nazistiske propaganda skabes, hvordan den spredes og hvem der køber den.
Hvad har tøjmærket Thor Steinar, der i Tyskland har fået en enorm udbredelse blandt unge uden tilknytning til den højreradikale scene, at gøre med svenske nazister, der gemmer våben i skovene? Hvorfor valfarter udenlandske nazister til Sverige hvert år i december, og hvad har et lokalt trykkeri i en lille skånsk by at gøre med en terrorhyldende nazi-gruppe i Sveriges hovedstad?
Trin for trin afsløres de internationale højreekstreme netværk, og de forbindes med en lille gruppe voldsberedte nazister fra Danmark og Sverige, der udover politiske holdninger også har en postboks til fælles.
Postboks 38 giver en historisk introduktion til nazirocken i Nordeuropa, og en gennemgang af de højreekstreme bevægelser og grupper i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. De vigtigste producenter inden for nazirock og - merchandise viser sig alle at have tætte forbindelser til den volds-beredte del af nazi-bevægelsen, og at være en vigtig del af organiseringen af demonstrationer og gadevold.

Anmeldelser (0)