PowerPoint-præsentationer til: 15 Sekunder - 4 kaizen-metoder til at forbedre sikkerhedskulturen og dermed kvalitet og effektivitet (Multimedia, CD-ROM, Dansk)

Af: Henrik Olesen


Nedsat pris!
Forlag: Dansk Standard
Format: CD-ROM
Sprog: Dansk
Serietitel: DS-hæfte
Dato for udgivelse: 9-4-2010
Udgivelse: 2010.
Nr. i serien: Bind: 35:2010,
ISBN-13: 9788773105870
Produkt type: Multimedia
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Dette er PowerPoint-præsentationer som hører til DS-hæfte 35:2010. Præsentationerne gennemgår metoderne ´15 Sekunder´, ´2 Minutter´, ´lær at forudse ulykker´ og ´FlowSafety´. Yderligere er der tabeller og ikoner til hjælp i forbindelse med ´lær at forudse ulykker´ og ´FlowSafety´.
I hæfte 35 beskrives 4 metoder til, hvordan man kan opbygge en høj sikkerhedskultur og samtidig forbedre effektiviteten og kvaliteten af produktion og produkter. Metoderne er baseret på forfatterens mangeårige erfaringer med udvikling af processer og kulturer i flere store, danske virksomheder.
Hæftet beskriver, hvordan man forandrer kulturen i virksomheden til at blive en kultur, der langsomt og hele tiden forbedres. De 4 metoder giver læseren helt konkrete værktøjer til at sætte gang i processen. Metoderne er alle nemme at forstå, indføre og vedligeholde i organisationen. Metoderne vil nedbringe ulykkesfrekvensen, højne produktkvaliteten og forhøje effektiviteten, samtidig med at medarbejderne oplever en forbedret og forenklet hverdag.
Præsentationerne er lavet af BS Henrik Olesen, der også har udviklet de 4 metoder. Forfatteren har arbejdet i flere store, danske virksomheder som henholdsvis linjeleder, projektleder og HSE-Officer for afdelinger og projekter inden for effektivisering, kvalitet, sikkerhed, teknologi- og produktudvikling. Dette har givet forfatteren en stor viden og erfaring inden for kulturforandring, coaching og ledelse af mange forskellige typer forandringsprocesser og projekter.

Anmeldelser (0)