Presset i bund (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Eddie Holten


Forlag: SAXO Publish
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740931556
Udgave: 1. (05-02-2017)
Oplagsdato: 05-02-2017
Indbinding: Hardback
Sideantal: 152
Originaltitel: Presset i bund
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
159,10 kr

Status : Print on Demand - Forvent op til 30 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Responsen udeblev ikke.
”Hvad fanden laver du, mand?” Smask! ”Du skal sgu ikke bløde på mig, din skide svans!”
Tårerne var for længst erstattet af sammenknebne øjne, og bag øjenlågene blev der kun messet en evig remse: Bare vent, bare vent! Han lå nu sammenkrummet, og han gemte de få rester af sit selv.
Han huskede ikke smerterne, men mest skammen over at skulle forklare klasselæreren Eva, at han ikke vidste, hvem der havde slået ham, og hvordan det var sket.
Det var ikke løgnen, der gjorde ondt, men dét, at han ikke formåede at tage imod hjælpen, at han havde mistet tilliden til, at de voksne kunne hjælpe.
Han så Evas mund åbne og lukke sig, hørte brudstykker af medfølelse, forurettelse og afmagt i én pærevælling, trusler om, at de skyldige skulle findes, og at hun nok skulle sørge for… at hun selvfølgelig ville se til…. og at de ville få den straf, de fortjente… Men indeni vidste han, at ingen, ingen kunne hjælpe ham, og han vidste, at han måtte lide, inden de kunne blive straffet.
Det eneste, det gjaldt om, var at overleve til næste dag, endnu en dag og endnu en mulighed for at samle trådene til den hævn, som efterhånden var det eneste mål, der gav mening. Eva gav op, følte sig vel tilovers eller evnede ikke at rumme sine egne triste minder om skoletiden for snart så længe siden.

Anmeldelser (0)