Prik Trick: i ordet kimer frø til billeder, klangen bærer frugt, farver sig ved ord, hvis ikke det er omvendt, hændt (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Max Madsen


Forlag: Selvskabet Tankegods - i samvirke med Nordhaven
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 49
Dato for udgivelse: 10-11-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788799416004
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Kan man skrive og illustrere en børnebog for hele menneskeheden, børn som ældre? Det kræver forskellige niveauer i tekst og billeder, lidt ligesom en lagdelt æblekage hvor æblets aroma gennemtrænger alle lag, for ikke at sige en H. C. Andersensk tilgang.
Det er ikke desto mindre Max Madsens ærinde. Han trækker tråde fra barnets higen efter at blive helt eller prinsesse i eget eventyr til den voksnes selvrealisation. Man kunne også sige, at søge ud, møde udfordringer og komme hjem igen for at blive deltager i egen fortælling.
I den aktuelle bog sker det i korrespondance mellem illustrationer og tekst, hvor en prik skifter farve og form, som fortællingen skrider frem, samtidig med at dens personer en for en deltager i et forvandlingseventyr med større konsekvenser, end de havde forestillet sig. For verden bliver større, når man ser den på afstand og vi kommer tættere på os selv, når vi møder det uventede. Om det er godt selskab afhænger af den fortælling, vi vælger at deltage i.
Bogen er spækket med firefarve helsideillustrationer og en tekst der forandrer farve side efter side. Døm selv!
Max Madsen har haft et langt liv som skuespiller og dramatiker, færdigheder der også er anvendt i udviklingsarbejde i Den Tredje Verden. Det er blandt andet fra sit møde med andre kulturer og dets indbyggeres overlevelsesevne, han øser af. Udover antologier, offentliggørelse af essays i tidsskrifter og digte i dagblade er det den anden bog, han får udgivet, må det ikke blive den sidste.

Anmeldelser (0)