Quiet Please-Vi tegner Stockholm (Bog, Paperback, Dansk)

Af: By Stine Reintoft Reintoft


Forlag: SAXO Publish
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740940916
Udgave: 1. (04-07-2017)
Oplagsdato: 04-07-2017
Indbinding: Paperback
Sideantal: 84
Originaltitel: Quiet Please-Vi tegner Stockholm
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

NY LIVSGLAD MALEBOG OM STOCKHOLM - BYEN DER ALDRIG OVERGIVER SIG!
Illustratoren Stine Reintofts nye malebog er dedikeret byen Stockholm og dens modige indbyggere efter den tragiske terror-handling, der rystede en hel verden. Hun var selv i byen, da tragedien fandt sted.
"Quiet Please-Vi Tegner Stockholm” er Stine Reintoft´s 12 malebog. Paperback, 40 illustrationer..
Stine Reintoft var taget til Stockholm dagen før udåden og brugte tiden på selve dagen til at lave livsglade skitser til sin nye malebog, den tiende i rækken: ”Quiet Please – Vi tegner Stockholm”.
” - Stockholm er så smuk og indbydende en by, at den ligefrem kalder på at få sin egen malebog, og det var dét, jeg var taget op for at researche på bygninger og miljøer til brug for bogen. En dejlig og livsbekræftende opgave, indtil terroren pludselig slog så ubegribeligt hårdt og grusomt ned i en ellers smuk og glad bys liv”, fortæller Stine Reintoft.
Hun havde været uden for Åhlens tre timer, før terroristen slog til, og hun opholdt sig i den lufthavn, han søgte ud til efter udåden. Hun har på den måde været tæt på den virkelighed, som også ramte Stockholm
”Derfor har det også været så vigtigt for mig, at give alle motiverne i den nye malebog en ekstra dimension af lyssyn og levekraft, et indtryk af en by og dens indbyggere, der aldrig overgiver sig”, siger Stine Reintoft forud for udgivelsen af malebogen med den både sørgelige og tragiske baggrund, der vendes til et positivt og livsbekræftende indblik i en stærk og smuk bys vilje til overlevelse.
Igen formår Stine Reintoft, som den både fabulerende og naturtro kunstner, hun er, med sin helt egen streg at gengive de største seværdigheder, de smukke gader og huse, anlæggene og alle de små og mindre kendte miljøer, som det også er værd at farvelægge.
Stine Reintoft ønsker, at alle, der farvelægger hendes nye male-bog fra Stockholm, får et lille pust i hverdagen og giver sig tid til at fordybe sig i og glæde sig ved at male og tegne videre i bogen. Netop oven på en så traumatisk begivenhed, som både alle Stockholms indbyggere og Stine Reintoft blev udsat for den dag, indbyder til meningsfuld afslappelse og til at tænke på alle de dejlige ting, der gør Stockholm til en af de smukkeste hovedstæder i Verden.
Stine Reintoft
Illustrator og forfatter.

Måske kunne nedenstående have interesse

Farveblyanter
Faber Castell

Har du farveblyanter til malebogen? Klik her for at se vores udvalg af kvalitetsfarveblyanter fra Faber Castell

Anmeldelser (0)