Ræk mig stjernerne (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Jojo Moyes


Forlag: Cicero
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702309751
Udgave: 2. (17-09-2020)
Oplag: 1. (17-09-2020)
Første udgivelsesår: 2019
Originaltitel: The Giver of Stars
Omslagsgrafiker: Lonnie Hamborg - Imperiet
Oversætter: Agnete Dorph Stjernfelt
Tegnet af: Christensen Grafisk
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 432
Indbinding: Paperback
Mål og vægt: B: 141mm, H: 221mm, D: 33mm, Vægt: 487g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Jojo Moyes er tilbage med en medrivende roman om fem kvinder baseret på en sand historie. En fortælling om stærkt venskab og ægte kærlighed – og om at have modet til at gøre en forskel.

Kentucky 1937. Da den unge engelske kvinde Alice siger ja til at gifte sig med en flot, rig amerikaner, aner hun ikke, hvad det er hun går ind til. Få måneder efter brylluppet sidder hun i et stort hus langt ude på landet uden et venligt ord eller en kærlig berøring fra sin mand, der tilsyneladende har mistet al interesse for hende.

Heldigvis for Alice viser der sig en vej ud af den ubærlige situation, da hun møder Margery, der lever livet, som det passer hende. Margery har en mission: Som del af Eleanor Roosevelts rejsende biblioteksprogram skal der bringes bøger ud til fattige familier i afsides beliggende hytter i bjergene, og sammen med et par af byens andre unge kvinder melder Alice sig til tjeneste.

Under den store åbne himmel og gennem det uvejsomme terræn oplever Alice, Margery og de andre frihed, fællesskab og en ny glæde ved livet. Men glæden får en brat ende, da byen vender sig mod dem, og spørgsmålet er, om kvindernes venskab og tro på hinanden kan redde dem ud af en håbløs situation.

Pressen skriver:

»… en perle af en roman …« ***** – Femina

»Jojo Moyes har begået endnu en fantastisk pageturner fuld af håb.« ***** – Søndag

***** – Familie Journal

»Jeg elsker Jojo Moyes' bøger. Det er ren underholdning, ja, men altid velskrevet og med en god historie.«  – Alt for damerne

»Romanen læser nærmest sig selv, den er flydende og velskrevet …« – Litteratursiden

»Jojo Moyes har gang på gang leveret skønne historier, der er letlæste og som sniger sig ind under huden på alle os hverdagstravle, der elsker at stikke af fra hamsterhjulet og rejse ind i bøgernes verden. Her findes dramaet, kærligheden, venskaberne og udfordringer der truer idyllen … Er du Jojo Moyes fan, vil denne bog ikke skuffe. Den smyger sig galant ind i rækken af gode historier.« – Bogblogger.dk 

Anmeldelser (0)