Rejsen til Skyway (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Marie Ladefoged


Forlag: Det Poetiske Bureaus Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793347632
Udgave: 1. (27-02-2017)
Oplag: 1. (27-02-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 110
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
100,00 kr
75,30 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

"Vi almindelige dødelige er delinger af celler på trods af den helhed, vi fremstår i. Vi er mikroskopiske, før vi bliver til noget, så uendeligt, uendeligt små. Jeg har set det gennem et mikroskop, forstørret op på en skærm på en klinik, hvor hun var i gang med at skabe sig selv, uden mig. Der lå mit barn som fire smukt delte celler uden fragmenter i en petriskål."


Sådan står der et sted i begyndelsen af Marie Ladefogeds science fiction-kortroman Rejsen til Skyway. Det lyder som noget helt naturligt, eller rettere, som noget der burde være naturligt.


Romanens kvindelige hovedperson, Tine, tænker over denne scene. Lidt efter sidder hun sammen med sin eksmand Jesper og drikker en kop kaffe på en café i København. Som hun siger til sig selv:  “Jeg vidste, at det her møde ville ende med, at jeg gik hjem og græd i min seng.”


Men så oplever hun lige præcis dét, der kan forandre verden og få livet til at se anderledes ud: Hun bogstavelig talt falder over en tidsmaskine …


Rejsen til Skyway er Marie Ladefogeds anden bog og første roman. Efter at have offentliggjort digte i tidsskrifter, debuterede hun i 2015 i bogform på Det Poetiske Bureaus Forlag (sammen med Stine Dige) med temadigtsamlingen Stik, der handler om ufrivillig barnløshed. 

Anmeldelser (0)