Ridesikkerhed: hvordan man forebygger og undgår uheld med sin hest (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Jan Ladewig


Forlag: Biofolia
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 144
Dato for udgivelse: 15-12-1999
Udgivelse: 1. udgave, 1999.
ISBN-13: 9788791319419
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: størstedelen af bogens billeder er fotograferet af Omar Ingerslev
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
Tegner: Josephine B. Cornegé
Anvendelighed: Fra 14 år
År for denne udgave: 1999
Første udgivelsesår: 1999
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 3
Formater / udgaver

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Ridning er en sportsgren, hvis popularitet er steget enormt i de seneste årtier. Heste har til alle tider været beundret for deres udseende og elegance, meget mere end andre husdyr, og det at sætte sig op på ryggen af dem og mærke samspillet mellem hest og rytter har altid haft en særlig tiltrækning for mennesket.
Et vigtigt aspekt omkring ridesikkerhed er, at vi under arbejdet med hesten får den til at acceptere os som leder. Måden vi gør det på er først og fremmest i forbindelse med træningen at give hesten kommandoer som så belønnes på forskellig vis, når de udføres.
Men måden består i lige så stor grad i at sørge for, at hesten får tillid til os som leder. Hvis vi er i stand til venligt men bestemt at få hesten til at udføre de mange opgaver, vi nu engang kræver af en moderne ridehest, og samtidigt sørger for, at den er tilfreds med livet, vil vi have en hest, som ikke alene er villig til at adlyde os, men også en hest, som vil føle sig tryg i vores selskab. Hvis vi kan nå dette mål med vores hest vil vi også kunne udøve vores sport på en relativ sikker måde. Og hvordan vi kan opnå dette mål, er det bogen handler om.
Bogen vil først og fremmest vise, hvordan det er muligt at lære heste at forholde sig roligt i de mange forskellige situationer, vi udsætter dem for, hvor de ellers er tilbøjelige til at blive bange og dermed flygte.
At træne heste til at være sikre og at tilpasse dem til den verden, de lever i, er derfor den vigtigste målsætning for denne bog.

Anmeldelser (0)