Ro i hverdagen: 50 mindfullnes- og afslapningsøvelser, der får dig til at stresse af og falde til ro (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Arlene K. Unger


Nedsat pris! Ro i hverdagen: 50 mindfullnes- og afslapningsøvelser, der får dig til at stresse af og falde til ro
Forlag: Billesø & Baltzer
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788778423849
Udgave: 1. (15-06-2016)
Oplag: 1. (15-06-2016)
Originaltitel: Calm - 50 mindfulness and relaxation exercises to destress and unwind
Oversætter: Jens Justesen
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 160
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 144mm, H: 173mm, D: 20mm, Vægt: 331g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Alle vil gerne føle indre ro og glæde, men det er kun de færreste af os, der faktisk gør det. Sandheden er, at vi simpelthen ikke er skabt til det 21. århundrede. Det går for hurtigt, der sker for meget, det er 24 timer i døgnet, og jo mere stresset dagligdagen bliver, des vanskeligere bliver det at finde tid og rum til at opnå den ro, der er så vigtig for vort velbefindende. Men det behøver ikke at være sådan. Der findes en 'modgift' mod 'støjen', anspændtheden og forjagelsen, og der findes redskaber, som kan bryde gennem stressen og lede til den indre ro, vi alle ønsker så brændende. Bogens 50 visualiseringer og øvelser er nogle af disse redskaber.
Arlene K. Unger, er klinisk psykolog og wellness-coach. I bogen fortæller hun om hurtige og effektive mindfulness- og afslapningsøvelser, som giver dig mulighed for at sætte tempoet ned og finde indre ro. Bogens størrelse passer perfekt i en taske eller en lomme, så du kan have den med dig overalt - og åbne den og få ro, når du har behov for det.
Teknikkerne, der anvendes, er hentet fra en bred vifte af psykologiske terapiformer, bl. a. mindfulness, kognitiv terapi og EBT-terapi (Emotional Brain Training) og viser dig, hvordan du hurtigt og effektivt sætter farten ned - og finder den ro, du er på jagt efter.

Anmeldelser (0)