Rosens Akkorder (Hæftet, Dansk)

Af: Marie Alexander White


Nedsat pris! Rosens Akkorder
Forlag: Forlaget Petunia
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793767164
Udgave: 1. (01-06-2019)
Oplag: 1. (31-12-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Serie: Luscinias Lyrik
Indbinding: Hæftet
Originaltitel: Rosens Akkorder
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
135,10 kr
186,70 kr
141,10 kr

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Agathe får endelig samlet mod til at vise klassekammeraten Cecilie, hvad hun i virkeligheden føler.  Cecilies reaktion sender Agathe ud af kurs. Den nye verden, der åbner sig for hende, er ikke ubehagelig, men der skal mod til for at gribe mulighederne.

Rosens Akkorder er en young adult roman om at finde den rene tone i en verden, der kan spille falsk. Lusinias Lyrik er LesFic om mobning, kærlighed, familie, nye og gamle venskaber omsluttet af musikkens hypnotiske taktslag.  


Uddrag fra bogen: ”En Nattergal,” mumler jeg for mig selv. ”Er de brune?” Af en eller anden grund var jeg helt sikker på, at det var en farverig fugl. Jeg læser videre. ”…Nattergalen er mest kendt for sin kraftige, smukke sang, der især om natten høres vidt omkring. Det er hannen, der synger for at tiltrække hunnen.” Jeg dumper tilbage på puden. Det er så typisk. Hvad nu hvis en stakkels hun-nattergal vil tiltrække en anden hun? Jeg vender mig om på siden. Mine øjne reflekterer i skabslågens spejl, og jeg kniber dem sammen. Jeg har i hvert fald tænkt mig at synge, så må Wikipedia rende og hoppe.”
Rosens Akkorder er . bind i Luscinias Lyrik, som fortsætter i Sjælens Ekko.

Anmeldelser (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Marie Alexander White " Rosens akkorder "

Anmeldelse af Rosens akkorder, Luscianias Lyrik 1 af forfatter Marie Alexander White

Jeg synes til at starte med det var lidt forvirrende, men meget hurtigt begyndte
historien at give mening.

Historien starter et godt stykke tilbage i tiden 2015 hvor vi for et indblik i et skoleliv med grupperinger, veninder, og springer efter kort tid frem til 2018, hvor den egentlige historie begynder.

Agathe prøver at finde sig selv i en verden med mange udfordringer, holdninger til hvad der er korrekt og hvad der er forkert, mobning.

Til en fest er Agathe og veninden Cecilie med og Agathe har ikke fortalt veninden at hun er forelsket i hende, og det ender desværre rigtig galt, og Agathe bliver i en grad udsat for mobning, udelukket fra fællesskabet, samt at få fortalt at hun er forkert og unaturlige.

Med alle disse følsler tumlende rundt i kroppen, bliver hun af en bekendt trukket med ind i musikkens
verden.

Jeg synes at Marie Alexander White beskriver rigtig fint hvor svært det er at være ung og skulle tage stilling til mobning, det at føle sig anderledes, venskaber, forelskelse, udelukkes fra skolen og klassen samt at forholde sig til en far der absolut ikke forstå og ikke er tilstede.

Jeg synes at bogen har en super flot forside og man bliver fanget af forsiden, bogen er nem både at læse og forstå, og bringer noget emner op som der burde være mere fokus på.
Jeg kan kun anbefale at man læser den.

Var denne kommentar nyttig? Ja Nej