RUBRICS: Undervisning med forståelse som mål (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Kirsten Maack Gibson


Nedsat pris! RUBRICS: Undervisning med forståelse som mål
Forlag: Forlaget Mindspace
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793535084
Udgave: 1. (17-05-2017)
Oplag: 1. (17-05-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Omslagsgrafiker: Louises Design
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 156
Indbinding: Paperback
Mål og vægt: B: 172mm, H: 241mm, D: 15mm, Vægt: 327g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvordan tilrettelægger du som lærer din undervisning, så også eleverne kan se meningen, er motiverede og ved, hvad de skal gøre for at nå i mål? Og hvordan baner du vej for, at eleverne kan få så god en forståelse af stoffet, at de kan omsætte deres viden og færdigheder i nye situationer?

Det rubricsystem, der beskrives i denne bog, er netop udviklet til lærere, der ønsker et undervisningssystem, der ikke blot kan vurdere elevernes præstationer, men som samtidig understøtter elevernes tro på og glæde ved at kunne nå deres (selvvalgte) mål. Positive rubrics er en måde at arbejde  med differentierede læringsforløb, hvor flow, læringsglæde og feedback er i højsædet.

De mål og kvalitetskriterier, som angives med denne metode, kan således hjælpe elever og lærere med selv at formulere meningsfulde mål og niveaukriterier, med selv løbende at følge med i fremskridt og identificere succeser og med selv at bygge meningsfuldt videre på disse i et socialt inkluderende og differentieret, pædagogisk fællesskab. Metoden er i sin generelle form undersøgt videnskabeligt i forhold til alle klassetrin og inden for forskellige fagområder, og ingen har som Kirsten Gibson formået at tilpasse og videreudvikle metoden til danske forhold, hvor et stort antal elever og lærere allerede har haft bemærkelsesværdig succes med at bruge den.

Hans Henrik Knoop, fra bogens forord

Anmeldelser (0)