Sådan bli'r du (måske) 100: -bevar livslysten, vær positiv og undgå livets mange landminer (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Carsten Vagn-Hansen


Nedsat pris! Sådan bli'r du (måske) 100: -bevar livslysten, vær positiv og undgå livets mange landminer
Forlag: Hovedland
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770705851
Udgave: 2. (20-04-2017)
Oplag: 1. (20-04-2017)
Første udgivelsesår: 2014
Forord af': Carsten Vagn-Hansen
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 381
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 158mm, H: 220mm, D: 24mm, Vægt: 561g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Vi vil gerne blive gamle, og for at blive det er det sjældent en god ide at at opholde sig for tit i lægens venteværelse og læse alt for gamle ugeblade.
Sundhedsvæsenet er gode til at reparere, men ikke nødvendigvis til at gøre os raske eller hjælpe os med at forblive raske.
Og Heldigvis er der i dag gode alternativer: Energimedicin, naturmedicin, ortomolekylær-medicin og bevidsthedsmedicin fylder mere og mere i disse år, og selv om Sundhedsstyrelsen og dens allierede i medicinalindustrien gør, hvad de kan for at fastholde grebet om patienterne, så har de svært ved at bevare deres monopol og især deres troværdighed.
En sådan troværdighed har til gengæld Radiodoktoren og sundhedskonsulenten Carsten Vagn-Hansen. Han er både en traditionel uddannet læge med mange års praksis og endnu flere år erfaringer. Samtidig er han ukonventionel og er ikke bange for at give plads til ny viden og nye erfaringer.
Ifølge Vagn-Hansen er det i meget høj grad op til det enkelte menneske at opnå en høj levealder og samtidig bevare en høj livskvalitet.
Vagn-Hansen har lært af mennesker, og ikke kun af mennesker fra vores egen kultur. For nylig citerede han kloge mænd og koner fra Kaukasus. I deres tradition, hedder det, er et passende stykke arbejde for en 100 årig let lugearbejde i haven. En af de vigtigste betingelser for et langt liv er, siger lægen, er så vidt muligt at blive ved med at tage ansvaret for sig selv.
Carsten Vagn-Hansen mener i høj grad, at det er en kombination af fortidens medicin og fremtidens (energi- og bevidsthedsmedicin) sammen med vores egen livslyst der kan hæve vores levealder endda betragteligt. Bogen er let- og vellæst og fuld af gode råd til læseren!

Anmeldelser (0)