Særling fra verdens ende PB: samtaler om og med Johnny Madsen (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Anders Houmøller Thomsen


Forlag: People'sPress
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771802016
Udgave: 2. (19-05-2016)
Oplag: 1. (19-05-2016)
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 185
Indbinding: Paperback
Mål og vægt: B: 138mm, H: 222mm, D: 17mm, Vægt: 306g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Rockmusikeren Johnny Madsen legede som ung med tanken om at blive præst. Men det blev på spillestederne, halballerne og festivalerne, han fandt sin prædikestol. Og der har han i snart 40 år begejstret og betaget sit trofaste publikum med poetisk nerve og genuin vestjysk rock´n´roll. Musikeren og sangskriveren fra Thyborøn er en stolt særling i dansk rock, der har slingret ad sine egne veje.
I bogen fortæller Johnny Madsen bramfrit om sin kringlede og lange vej til toppen af dansk rock, hvor triumfen i slutningen af 1980´erne udviklede sig til en regulær Madsen-mania. Samtidig træder den engagerede Madsen i karakter i et heftigt opgør med det danske ""eventyrsamfund"" og velfærds-diktatur, mens han hylder den ægte folkelighed, kunsten og næstekærligheden.
Særling fra verdens ende er et levende portræt af en sand rock´n´roll-levemand med et smittende humør. Gennem et væld af muntre anekdoter tegnes billedet af en mand med tørst på livet - og tilværelsens mange fristelser, fra sprut og god rødvin til golf.

Anmeldelser (0)