Salmer fra broen: 12 nye salmer af Janne Mark (Bog, Ringordner, Dansk)

Af: Janne Mark


Nedsat pris! Salmer fra broen: 12 nye salmer af Janne Mark
Forlag: Kirkefondet
Format: Ringordner
Sprog: Dansk
Sideantal: 88
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788788862492
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Børne- og ungdomskirken, Brorsons Kirke, på Nørrebro i København er centrum for et væsentligt musikalsk pionerarbejde indenfor moderne gudstjenestemusik. Salmer fra broen præsenterer Janne Marks unikke bidrag til dette musikalske nybrud.
Salmer fra broen er skrevet med inspiration fra singer/songwriter-traditionen – en nærværende, autentisk og emotionel genre, som især er udsprunget fra amerikanske sangere som Joni Mitchell, James Taylor, Paul Simon, Carole King og Leonard Cohen. Janne Mark tilføjer med sin salmedigtning denne genre sin helt egen unikke skandinaviske tone.
Korsatserne vil forhåbentlig hjælpe salmerne på vej ud i det danske kirkeliv via kor og særligt interesserede. De to- trestemmige satser målretter sig ligestemmigt kor, og kan synges med stor aldersmæssig bredde.
Niveauet retter sig efter at kunne tilfredsstille både øvede og mindre øvede korsangere. Med klaversatserne gives en ekstra håndsrækning til pianister og organister i landets kirker – både ved brug af salmerne som fællessang og ved opførelse med kor.
Salmer fra broen er også indspillet på cd med Janne Mark og bandet Konnect fra Brorsons Kirke og tilsammen danner de frontspids for en ny musikalsk retning i folkekirken. Cd´en er tænkt som lyttemusik med vægten lagt på kunstnerisk kvalitet, men kan også tjene som inspiration ved udførelse af korsatserne og klaversatserne i bogen.
Janne Mark er sanger, komponist, forfatter, underviser m.m. Hun har udgivet flere cd´er i eget navn og er medforfatter til bogen Gi musikken videre – om rytmisk musik fra Brorsons Kirke, hvor Kristeligt Dagblad bl.a. skrev:
»En enestående og skelsættende udgivelse. Enestående, fordi vi her for første gang i bogform har en samlet præsentation af kerneargumenterne for at forny kirkens musik, salmer, liturgi.«

Anmeldelser (0)