Scotland Yard: I Mørkets Hjerte


ISBN-13: 9788797115275

Levering inden jul: OK

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

London. December, 1889

Inspektør Gregson gør flot karriere hos Scotland Yard, men den besværliggøres også, fordi han betragtes som en følsom humanist og er syndebuk for den overlegne Inspektør Lestrade. Da en overførsel af fanger fra Newgate fængslet slet ikke går som planlagt, bliver Gregson tilsidesat og henvist til "Det sorte museum" i kælderen hos Scotland Yard.

Det skal vise sig, at straffen hurtigt bliver til en mulighed for at demonstrere Gregsons sande værdi overfor hans øverste chef, Kommissær Fix. Gregson kommer til at stå i spidsen for et usædvanligt team bestående af en gadedreng, en psykiater og en kvindelig assistent. De må indgå en alliance med djævelen – underverdenen i London – i et samarbejde om at opspore to forsvundne galninge, der flygtede fra fangetransporten. Disse to farlige og komplet vanvittige personager, vil lære borgerne i London den sande betydning af ordet rædsel.

Dette album udgør første del af en miniserie i to album. En særdeles spændende og uhyggelig historie af Dobbs med meget flotte, stemningsmættede illustrationer af Stéphane Perger.

Anmeldelser (0)