Selskabs- og kapitalmarkedsretlige opgaver.: Test din viden (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Peer Schaumburg-Müller, Erik Werlauff, Morten Schaumburg-Müller


Nedsat pris! Selskabs- og kapitalmarkedsretlige opgaver.: Test din viden
Forlag: Karnov Group Denmark A/S
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788761941671
Udgave: 4. (11-02-2020)
Oplag: 1. (11-02-2020)
Første udgivelsesår: 2001
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 120
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 175mm, H: 245mm, D: 13mm, Vægt: 345g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Bogen indeholder, som den eneste opgavesamling inden for fagområdet på markedet, en række opgaver inden for selskabs- og kapitalmarkedsretten. Bogen indeholder også vejledninger til besvarelsen af opgaverne, sådan at disse kan bruges efterfølgende af den, der har søgt at løse opgaven.

Opgaverne er opgaver, som forfatterne selv har brugt til deres undervisning i selskabs- og kapitalmarkedsret.

Målgruppe 

Bogen retter sig mod den, der på universiteter, business schools eller på specialkurser skal tilegne sig og forstå selskabsretten. Opgaverne er særdeles velegnet til både studerende, der arbejder alene, og studerende, der løser opgaverne i mindre grupper med henblik på studie- og eksamensforberedelse.

Om forfatterne

Morten Schaumburg-Müller er chefkonsulent i Justitsministeriet, ekstern lektor i selskabsret ved Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet, juridisk sekretær i Klagenævnet for Domænenavne og censor på Statskundskab. Han er forfatter til fagtidsskriftartikler inden for selskabs- og immaterialret samt medforfatter til en bog inden for kapitalmarkedsretten.

Peer Schaumburg-Müller er vicedirektør i TDC A/S, adjungeret professor på Aalborg Universitet, ekstern lektor i selskabs- og kapitalmarkedsret ved CBS, Law og censor på bl.a. de juridiske uddannelser. Han er forfatter og medforfatter til en lang række bøger og fagtidsskriftartikler inden for særligt selskabs- og kapitalmarkedsretten.

Erik Werlauff er professor, dr.jur., advokat og forsker og underviser ved Aalborg Universitet og virker endvidere som bl.a. advokat og voldgiftsdommer. Han er forfatter og medforfatter til talrige bøger inden for bl.a. selskabs- og kapitalmarkedsretten.

Anmeldelser (0)