Selvforsvar med kubotan stick (Multimedia, DVD, Dansk)

Af: Claus Dalton Gawin


Nedsat pris! Selvforsvar med kubotan stick
Forlag: Zen
Format: DVD
Sprog: Dansk
Dato for udgivelse: 9-2-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788792854056
Produkt type: Multimedia
Illustrationsangivelser: farve
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Systemkrav: Mac
Kubotan
En Kubotan bruges i mange forskellige kampsports stilarter. Den er ofte til stede og praktiseres i stilarter så som Kobudo, Modern Arnis, Jiu Jitsu og i mange selvforsvars skoler.
En Kubotan er en ca. 15-20 cm kort stok lavet af plast, aluminium eller træ. Den bør være lidt længere end bredden af brugerens hånd. En Kubotan bruges som et redskab for stødteknikker og angreb mod trykpunkter. Nogle Kubotans har en ru overflade eller anstrøg af riller for bedre håndtering. Nogle er afrundet eller spidse i enderne. Næsten alle Kubotans har et hul og en nøglering i den ene ende og kan derfor bruges som et nøglering vedhæng. Oprindelsen af dette våben er omstridt, nogle antager Japan andre Filippinerne.
En Kubotan blev første gang nævnt i 1185 som et japansk knytnæve våben lavet af træ. En Kubotan blev brugt til at støtte og intensivere slående teknikker. En anden anvendelse var at angribe nervepunkter. Bruges især af Ninjaer i begyndelsen (også som en slags Shuriken), men Kubotan har fundet vej til mange kampsports grene i årenes løb. Den japanske stormester Kubota Takayuki (8. Dan Karate, 6. Dan Giyakute jitsu, 3. Dan Judo, Kendo master) genopdagede det lille våben og indførte systemet til Japans hemmelige politi og andre specialenheder.
En Kubotan er nem at bruge og kan anvendes stort set til alle former for kampsport. Kubotan kan i sagens natur ikke ses som et uafhængigt system. Det er et instrument til støtte for teknikker frem for alt. Der er ingen gradsystemer eller titler til Kubotan.
En Kubotan er kendt under forskellige navne:
Kubotan i Ninjutsu, Karate, Kobudo . . . Yawara i Jiu Jitsu . . . Palm, Dulo i Escrima . . . eller pocket stick, short stick, ...

Anmeldelser (0)