Nedsat pris! Skabende meditation: til personlig og spirituel udvikling i den nye tidsalder
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Skabende meditation: til personlig og spirituel udvikling i den nye tidsalder (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Roberto Assagioli

Forlag: Kentaur Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792252043
Udgave: 1. (29-08-2008)
Oplag: 1. (29-08-2008)
Første udgivelsesår: 2008
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 496
Oversætter: Ebbe Larsen
Illustrator: Erik Ansvang
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
236,90 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Skabende Meditation er en omfattende og dybtgående indføring i meditationens kunst. Bogen er opbygget som et fireårigt meditationsforløb, men den kan desuden anvendes som opslagsbog med instruktioner og vejledning til meditationsprocessen. Her finder du alle de gode råd og tænkelige vinkler, der er værd at vide om den skabende meditation.
Skabende Meditation baserer sig på tankens dynamiske kraft og henter sin inspiration fra den østlige raja yoga filosofi, selvom sproget er holdt i en vestlig og psykologisk tone. ´Vi bliver, som vi tænker´ er en af hovedteserne bag bogen og den koncentrerede og fokuserede anvendelse af sindet på sjælskvaliteter som fx medfølelse, glæde, visdom, ærlighed etc., vil fremkalde disse kvaliteter i personligheden, når meditationen er vedholdende. Derfor kaldes det skabende meditation, fordi man gennem sindets fokusering på sjælens åndelige kvaliteter kan skabe en helt ny og forædlet karakter.
Det første års meditationsinstruktion er en indførelse i grundprincipperne bag skabende meditation, og her lægges fundamentet, og læseren guides ind i meditation på sjælens kvaliteter. Afsnittet er udarbejdet af Erik Ansvang, der har mange års erfaring med meditation og bl.a. er uddannet yogalærer.
De tre efterfølgende års meditationsinstruktion er udarbejdet af Dr. Roberto Assagioli, stifteren af Psykosyntesen og en gruppe studerende. Her føres meditationen ind i en større global målestok, hvor man bliver del af en global meditationsgruppe, der mediterer over den ny tids love og principper. Meditationen bliver her både en individuel bestræbelse på at udvikle åndelige kvaliteter i personligheden, og et ønske om at fremkalde fx god vilje og rette menneskelige relationer i ve 

Anmeldelser (0)