Skole, livsverden og nye læringslandskaber. Et debatoplæg om folkeskolen: Man skal kunne det hele. Om digital literacy og læring i det senmoderne (Bog, Indbundet, Dansk)

Forfattere: Carlo Grevy, Henrik Kasch, Søren Rønhede og Hanne Søgaard


Nedsat pris! Skole, livsverden og nye læringslandskaber. Et debatoplæg om folkeskolen: Man skal kunne det hele. Om digital literacy og læring i det senmoderne
Forlag: Forlaget Pendulum
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788799766741
Udgave: 1. (29-01-2017)
Oplag: 1. (03-02-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 159
Forord af': Carlo Grevy og Henrik Kasch
Fagredaktør: Carlo Grevy
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Forfatterne af denne bog kommer med bidrag, der udfordrer den nuværende dagsorden for folkeskolen. Der lægges op til nytænkning med henblik på at gøre hverdagen mere meningsfuld for børn og unge. Et større fokus på det digitale er her centralt, fordi det kan fremme meningsfuld læring, og fordi det er hensigtsmæssigt i forhold til det samfund, de lever i.

Der er mange forslag til, hvordan hverdagen kan gøres langt mere meningsfuld for børn og unge. Forfatterne ønsker en debat om, hvordan vi skal forstå, hvad meningen med at gå i skole egentlig er.

Forfatterne har dybe rødder i fagområder som historie, dansk, engelsk og digital læring. De udforsker både praksis i folkeskolen generelt og i en række konkrete fag.

Bogen både udfordrer og lægger op til løsninger. Den er interessant for alle, der er i berøring med folkeskolen, og som vil tage den, børnene og de unge alvorligt; det gælder fx forældre, lærere, politikere og underviserne på læreruddannelserne.

Anmeldelser (0)