Skygger (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Morten Buschmann


Nedsat pris! Skygger
Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771903683
Udgave: 1. (17-03-2017)
Oplag: 1. (17-03-2017)
Serie: Indhenter
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 332
Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Efterår 2014. Uroen ulmer i Europa, borgerkrige raser sydpå, og indhenter Lucas Zickermann bliver indkaldt til krisemøde på en borg i det skotske højland. Annesofie Gundelach bliver på sin første mission som indhenter sendt til Syrien. I Danmark jager efterforsker Gitte Frederiksen ”narkomansnigskytten”, men nogen modarbejder hende indefra.    

Forår 2015. Omar-sagen. To mænd skudt, fire betjente såret, og terroristen dør i et skudopgør med politiets aktionsstyrke. Men var Omar en ensom ulv? Forsvarets Efterretningstjeneste modtager info om udenlandske bagmænd og flere terrorceller i landet. Imens har Gundelach problemer på hjemmefronten. Noget tyder på, at hendes yngste datter, Josefine, har venner i Nørrebros bandemiljø, og en morgen får hun og hendes kæreste ubehageligt besøg af tre maskerede mænd. Eksdrabschef John Milner tilbyder sin hjælp. Men mistanken breder sig til flere ekstreme grupper, og sagen får voldsomme følger for Gundelachs familie og kollegaer.         


Uddrag af bogen 

En bred, sort skygge glider langs båden og forsvinder.  

– Carl, der er en ret stor fætter dernede, siger jeg og peger.  

– Dét er bare en sandtigerhaj. Småtandet, uskadelig, svarer han oppe bag rattet på sin båd, ”Harrison”. Min halv-storebror har taget mig med ud at glo på hvide hajer. En oplevelse, som turister ellers køber på hans guidede hajture i Middelhavet. 

 – Der ligger et kraftværk et par kilometer fra Ashkelon. Det udleder varme i havet, og det kan hajerne godt lide. Varmt vand, måske en smule radioaktivt, ler Carl. – Det er første gang, du har sagt noget positivt på hele turen. Ellers har du udelukkende svinet vores mor og min far til. – Vissevasse, Lucas. Normalt trækker de ud af Middelhavet, når havtemperaturerne falder ...                 


Om forfatteren  

Morten Buschmann (f. 1964 i København) er forfatter, producer og journalist. Han har arbejdet for bl.a. DR, TV2, Forsvarskommandoen (FMC) og Københavns Universitet.

Anmeldelser (0)