Smagen af Moderne Mexico (Bog, Indbundet, Dansk) af Bente Nissen Lundsgaard

Smagen af Moderne Mexico (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Bente Nissen Lundsgaard


Nedsat pris! Smagen af Moderne Mexico

Forlag: Forlaget Lundsgaard

  • Type: Bog
  • Format: Indbundet
  • Sprog: Dansk Sprog: Dansk
  • ISBN-13: 9788799684908
  • Udgave: 2. (08-05-2014)
  • Oplag: 1. (26-01-2021)
  • Første udgivelsesår: 2014
  • Originaltitel: Smagen af Moderne Mexico
  • Omslagsgrafiker: Pia Darfelt
  • Forord af': Bente Nissen Lundsgaard
  • Fotograf: Line Falck
  • Originalsprog: Dansk
  • Sideantal: 220
  • Indbinding: Indbundet
  • Mål og vægt: B: 209mm, H: 255mm, D: 26mm, Vægt: 1042g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Alle Kategorier som dette produkt er en del af

  = Emner / kategorier
  = Sektioner / guides
  = Specialsider
  = Kampagner

Beskrivelse

Info om kogebogen Smagen af Moderne MexicoBogen er præsenteret og rost for autencitet, opbygning, fotos og stil af den mexicanske ambassadør José Ignacio Madrazo. Han beskriver den som en fantastisk kogebog om moderne mexicansk mad. Uddrag  af  DBC´s lektørudtalelse lyder:    ”Denne kogebog er fremragende –både hvad angår indhold, layout, tekst, fotos og register.”. ” En superlækker, flot, farverig og indbydende kogebog med mexicanske retter. Kan varmt anbefales.”     


Mexicansk mad er stormet frem i popularitet, siden denne bog udkom første gang i 2014. Vær med på bølgen med opskrifter på alt fra lækre tacos, friske salater, sprøde tostadas, cemitas sandwich, varmende chiligryder, mørt og krydret pulled meat, grill samt desserter, kager og drikke. Du får også tjek på dine chilier og på, hvordan du bager dine egne tortillas. Det er moderne mad, der er let at lave.


Bente Nissen Lundsgaard har en årelang passion for mexicansk mad, har været på mexicansk kokkeskole samt rejst vidt og bredt i Mexico og USA. Har fra 2015-2018 undervist i mexicansk streetfood i Meyers Madhus. Afholder i dag egne mexicanske madkurser gennem sit firma BNL FOOD FACTORY ( Se: www.bnlfoodfactory.dk). Hun står bag en lang række kogebøger, heriblandt flere bestsellere, og har i over 20 år været fast madskribent ved bl.a. Egmont Magasiner. Uddannet som Master in Health Promotion and Education fra Aarhus Universitet samt professionsbachelor i ernæring og sundhed.

Læsernes anmeldelser (0)