Smedebogen (Bog, Indbundet, Dansk)

Forfattere: Poul-Arne Callesen, Allan Petersen, Niels Poulsen


Nedsat pris! Smedebogen
Forlag: Erhvervsskolernes Forlag
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788770824309
Udgave: 5. (30-12-2013)
Oplag: 1. (30-12-2013)
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 384
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 220mm, H: 272mm, D: 27mm, Vægt: 1471g

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Smedebogen - nu i 5. udgave
Smedebogen dækker al den grundlæggende viden, som smeden skal tilegne sig i løbet af sin uddannelse. Bogens 10 kapitler gennemgår emner lige fra de klassiske til de nyeste teknologier inden for smedebranchen. Den er særdeles velegnet til alle, der beskæftiger sig med smedeområdet, samt til erhvervsuddannelser, der er beslægtede med smedeuddannelsen.
Bogen er skrevet af faglærerne Poul-Arne Callesen, Allan Petersen og Niels Poulsen. Alle tre har mange års praktisk erfaring med undervisning af smede på henholdsvis Esbjerg Tekniske Skole og Hillerød Tekniske Centralskole.
Smedebogens små 400 sider rummer mere end 400 farvefotos og knap 600 tegninger, og hele bogen er trykt i farver og forsynet med et solidt omslag i hardcover. Mange af bogens illustrationer og fotos - samt gode råd og forslag - er kommet fra mere end 40 danske og udenlandske virksomheder, der har medvirket aktivt til, at bogen hele tiden er blevet tilført de nyeste teknologier og udviklingstendenser fra området. Og den er naturligvis udrustet med et omfattende stikordsregister, der gør den til et velfungerende opslagsværk i det daglige arbejde.

Anmeldelser (0)