Smertefri amning (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Anja Bay


Nedsat pris!
Forlag: Grønningen 1
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793825147
Udgave: 1. (24-09-2021)
Oplag: 1. (24-09-2021)
Første udgivelsesår: 2019
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 170
Indbinding: Hæftet

Forventes på lager: 24-09-2021

Formater / udgaver
193,70 kr

Levering : Kan forudbestilles (Udk. 24-09-2021)

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Anja Bay er kvinden bag konceptet Smertefri fødsel, der benyttes af tusindvis af fødende kvinder landet over. Anja har udgivet bestselleren Smertefri fødsel – Anja Bay metoden (2013). Nu udvider hun konceptet med Smertefri amning, der også udbydes som kurser.


Smertefri amning handler om at forberede dig på at amme, så du ved, hvad du skal gøre, når babyen kommer. Forvent at det tager seks uger for få et godt tag på amningen, måske lidt kortere tid. Det er præcis de første seks uger, vi går ombord i, skridt for skridt, så du bliver godt klædt på til livet efter fødslen. Amning må ikke være smertefuldt, den kan være helt smertefri, når den er godt etableret.


Betragter man amningen i sig selv, er der viden og gode teknikker til at komme smerten til livs. Den psykologiske omvæltning, vi oplever indefra ved at blive mor, forholder det sig anderledes med. Den kan ikke læres, før barnet kommer, men skal mærkes og gennemleves, før man kan forstå den.


Amning og den psykologiske overgang til at blive mor er tæt forbundne. Det ene påvirker det andet, og ofte kan vi ikke skille det ad. Derfor er bogen både en konkret guide til at lære at give dit barn bryst, men også en indsigt i moderskabets mange sider, og hvordan det fysiske og det psykologiske hænger sammen.

Anmeldelser (0)