Socialt arbejde med børn, unge og familier (i-bog) (Bog, I-bog, Dansk)

Forfattere: Kirsten Henriksen, Gordon Vincenti, Steen Juul Hansen, Maiken Hougaard, Maria Bülow, Betina Lykke Bergmann, Jeanette Lau Fisker, Jacob Cilius Vinsten Christiansen, Susanne Søs Jørgensen, Airo Mary Bjarking, Trine Glassow, Jane Røhl, Anne Castberg Knudsen, Lise Bruun, Louise Austeen Leth, Trine Rasmussen, Lisbet Ravn Højbjerg


Forlag: HansReitzels
Format: I-bog
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788741264080
Udgave: 1. (19-08-2015)
Oplag: 1. (19-08-2015)
Indbinding: i-bog
Sideantal: 400
Fagredaktør: Maiken Hougaard, Lisbet Ravn Højbjerg
Originalsprog: Dansk

Status : Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Udsatte børn, unge og familier er en kernemålgruppe i socialt arbejde, og arbejdet med de pågældende grupper rækker fra komplicerede børnesager til fremme af almindelig trivsel i udsatte familier. Denne grundbog giver et samlet overblik over området.

Et gennemgående fokus er socialrådgiverens dobbelte rolle som på den ene side støtteperson og vejleder og på den anden repræsentant for myndighederne, herunder med indflydelse på familiers mulighed for at opnå sociale ydelser. Denne dobbelthed stiller store krav til fagprofessionelle, der skal kunne støtte udsatte børn og unge og samtidig kunne håndtere de mange formkrav, rollen som myndighedsudøver indebærer.

Bogen er skrevet som lærebog til socialrådgiveruddannelsen og tager udgangspunkt i uddannelsens bekendtgørelse. Den danner grundlag for at forstå og kunne navigere på et vanskeligt område, hvor der er risiko for konflikt, men også store muligheder for at gøre en positiv forskel.

Redigeret af Maiken Hougaard og Lisbet Ravn Højbjerg, VIA.

Dette er en i-bog, en digital udgave af den trykte bog, suppleret med digitale værktøjer som fx oplæsning, søge- og notefunktion. I-bogen kan læses på computer, tablet og smartphone overalt, hvor der er internetadgang.

Anmeldelser (0)