Sociologi i børnehøjde: Om daginstitutionens liv og vilkår (Bog, Indbundet, Dansk)


Nedsat pris! Sociologi i børnehøjde: Om daginstitutionens liv og vilkår
Forlag: Billesø & Baltzer
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788778421890
Udgave: 1. (26-02-2007)
Oplag: 1. (26-02-2007)
Sideantal: 128
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 164mm, H: 236mm, D: 12mm, Vægt: 342g

Levering inden jul: OK

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Bogen behandler temaer og problemstillinger som: ubevidste/kropslige socialiseringsprocesser, daginstitutionen som læringsramme, institutionskultur samt IT og medier i hænderne på førskolebørn.
Bogen bidrager med interessante og nødvendige perspektiver på en sociologi i børnehøjde.
Den store udfordring for børnehavebørn er, at de skal lære at skelne mellem acceptabel og uacceptabel adfærd, selv om der er klare forskelle mellem normer og regler i deres hjem og deres børnehave eller daginstitution. Børn må altså udvikle en evne til at forstå og acceptere skiftet mellem forskellige kontekster, hvor der gælder forskellige regler og normer. For at kunne gebærde sig i institutionen må barnet tilegne sig den særlige institutionslogik, der hersker i deres børnehave. Det handler både om de eksplicitte, men også om de ikke-bevidste eller endnu ikke erkendte socialiseringsprocesser, som er på spil i en institutionel hverdag.
Tem Frank Andersen, ph.d,, cand.mag. i kommunikation og medievidenskab. Er ekspert på området medier, børn/unge og kultur ved Aalborg Universitet.
Frederik Hertel, ph.d.-stipendiat, cand.merc. i organisation & strategi, cand.phil. i kommunikation. Har i mere end 10 år virket som udviklingskonsulent for institutioner, virksomheder og offentlige myndigheder.

Anmeldelser (0)