Solsøsteren (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Lucinda Riley


Nedsat pris! Solsøsteren
Forlag: Cicero
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788763861182
Udgave: 1. (21-11-2019)
Oplag: 5. (30-09-2020)
Første udgivelsesår: 2019
Serie: De syv søstre
Originaltitel: The Sun Sister
Omslagsgrafiker: Lonnie Hamborg - Imperiet
Oversætter: Ulla Lauridsen
Tegnet af: Christensen Grafisk
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 768
Indbinding: Indbundet
Mål og vægt: B: 168mm, H: 238mm, D: 62mm, Vægt: 1221g

Levering inden jul: OK

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

I dette sjette bind i Lucinda Rileys storslåede bestsellerserie De syv søstre følger vi den smukke søster Electra og bliver taget med på en bevægende rejse fra den hektiske atmosfære på Manhattan til Afrikas storslåede åbne vidder.

Electra D'Aplièse virker umiddelbart som en kvinde, der har alt: et job som topmodel i New York, rigdom og berømmelse. Men under overfladen er livet knap så lyserødt, og efter et brud med kæresten Mitch og nyheden om sin adoptivfar, Pa Salts, død bryder Electra helt sammen. Sorgen drukner hun i mænd og andre stimulanser, og først da Electra en dag modtager et brev fra en fremmed kvinde, der hævder at være hendes bedstemor, viser der sig en vej ud af mørket.

Godt halvfjerds år tidligere, i 1939, rejser den unge kvinde Cecily Huntley-Morgan til Kenya fra New York for at slikke sårene efter at have fået knust sit hjerte. Her skal hun bo hos sin gudmor Kiki ved bredden af den smukke Naivashasø. Og skæbnen vil det sådan, at Cecily inden længe er gift og sidder alene og afskåret fra omverdenen i et hus i den øde Wanjohidal uden noget at tage sig til. Lige indtil hun en dag møder en ung masaikvinde og giver hende et løfte, som vil ændre Cecilys liv for altid ...

Pressen skriver:  »Det er en virkelig fin, letlæst roman om at erkende fejl, om at forstå sin egen historie og ikke mindst om at blive den, man allerhelst vil være.« ***** – Femina 

»Sproget er som altid smukt og blomstrende« – Litteratursiden.dk

»Medrivende, rørende og spændende« ***** – Bookish Love Affair

»Læser nærmest sig selv« – Bogblogger.dk

***** – Familie Journal

***** – Søndag

**** – Bogrummet

I 1939 rejser en ung kvinde, Cicily Huntley-Washington, til Kenya, hvor gudmoren Kiki bor, efter at have fået knust sit hjerte i New York.
Inden længe er Cicily blevet gift og efterladt alene i et hus i den øde Wanjohi-dal med kedsomheden som hendes daglige følgesvend - lige indtil hun finder et efterladt spædbarn.

70 år senere lever Electra D'Aplièse det vilde modelliv i New York med rigdom og berømmelse. Udefra ser det hele meget glamourøst ud, men bagsiden af modellivet er knapt så fashionabelt. Da hendes elskede adoptivfar Pa Salt dør, bryder Electra fuldstændig sammen. Electra synker ned i et dybt hul, indtil hun en dag modtager et brev fra en kvinde, der hævder, at hun er Electras bedstemor.

Solsøsteren er sjette bind i Lucinda Rileys serie De syv søstre. Tidligere udkommet er De syv søstre, Stormsøsteren, Skyggesøsteren, Perlesøsteren og Månesøsteren.

Hvis du er vild med Rileys serie om søstrene, kan hendes andre bøger, der kan læses selvstændigt; Orkideens hemmelighed, Pigen på klippen, Lavendelhaven, Midnatsrosen, Pigen fra Napoli, Kærlighedsbrevet og Helenas hemmelighed varmt anbefales!

Anmeldelser (0)