Sort på Hvidt (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Gerd Laugesen


Nedsat pris!
Forlag: Korridor
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 100
Dato for udgivelse: 22-4-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Redaktion: Simon Darø Kristensen
ISBN-13: 9788792655554
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering inden jul: OK

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Sort på hvidt er en cut-up skrevet i Istanbul, mens medierne drønede afsted med stand-up på Taksim-pladsen. Bogen beskriver en virkelighed splittet mellem to verdener, både sprogligt og fysisk.
Ord og sætninger er klippet ud af et kæmpe materiale skrevet i en verden, hvor absolut intet er sort-hvidt. De står som fragmenter, et vidnesbyrd, revet ud af én kontekst og placeret i en anden, som var de avisudklip i en scrapbog eller gamle billeder i et fotoalbum.
Bogens form er opstået ud af en nødvendighed for at få gjort en virkelighed konkret, holde om den, klippe den ud, sætte den fast og forsøge at forstå, hvordan verden hænger sammen. Den er blevet til Sort på hvidt.
Bogen er en 1:1 sort-hvid kopiering af originalværket. Det er skrevet på en rejseskrivemaskine med al den ujævnhed i anslaget, der følger heraf. Nogle ord og sætninger står skarpt, nærmest mejslet ned i papiret, mens andre flyder ud og bliver næsten usynlige.
Den åbne indbinding opfordrer læseren til at bryde forseglingen, blande teksterne på ny, hænge et opslag op på væggen, give et opslag væk.

Anmeldelser (0)