Sort (Bog, Limryg, Dansk)

Af: XX Ann


Nedsat pris!
Forlag: Attika
Format: Limryg
Sprog: Dansk
Sideantal: 318
Dato for udgivelse: 3-3-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Illustrator: Ursula Elmsdal
ISBN-13: 9788775288595
Produkt type: Bog
Pseudonym: Ann Busch
Fotograf: Malia Mogensen
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Levering: 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Spændingsromanen Sort beskriver hvordan et velordnet liv ved et tilfælde bliver vendt op og ned. Den fortæller om, hvor fatalt det kan være at befinde sig det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Bogens hovedperson fascineres og frastødes ved mødet med et undergrundsmiljø, hvor målet altid helliger midlet. Selvom hun kæmper for at fastholde sine idealer, hvirvles hun ind i en spiral af vold og terror, hvor alle veje ud synes umulige.
Sort beskriver realistisk og spændende hvordan en radikaliseringsproces kan finde sted – især når der er dybe følelser indblandet. Den fortæller om, hvor hurtigt grænser kan flyttes og hvordan det ændrer mennesker for altid.
Teksten er forfattet i et ukompliceret sprog, hvor replikkerne er en vigtig del af fortællingen. Handlingen og personerne springer filmisk frem fra siderne og romanen er svær at slippe når endnu et kapitel slutter kaotisk for vores hovedperson.
Forfatteren xxAnn (Ann Busch), har skrevet en medrivende og samfundsrelevant bog. Med inspiration fra egne oplevelser og hændelser i sine omgivelser har xxAnn skrevet en spændende roman hvor man som læser føres gennem hele følelsesregistret og udfordres på sine holdninger.
xxAnn har tidligere udgivet romanen Kick 2008 på Forlaget Attika.

Anmeldelser (0)