Spirituel Inspiration: En opdagelsesrejse for moderne spirituel søgende (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Sussanne Wexø


Nedsat pris!
Forlag: Life Books
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788797138212
Udgave: 1. (01-06-2019)
Oplag: 1. (01-06-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 236
Originalsprog: Dansk

Status : Print on Demand - Forvent op til 20 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

EN GUIDE TIL DIG, DER ØNSKER INSPIRATION TIL AT LEVE ET LIV MED DYBERE MENING!

I Spirituel Inspiration vil du stifte bekendtskab med de største retninger inden for den spirituelle verden. Du vil blive præsenteret for den spirituelle indsigt i verdens fem største religioner samt møde o entligt kendte danskere, der bruger den spirituelle inspiration i deres daglige liv og arbejde. For at sikre din egen udvikling byder bogen også på udviklende øvelser, der imødekommer enhver spirituel smag.

TIDEN ER INDE TIL SPIRITUEL INSPIRATION

Du behøver bestemt ikke at være religiøs eller åndelig for at nyde denne bog, som byder på inspirerende sam- taler med de o entligt kendte personligheder Sanne Salomonsen, Christian Stadil, Lars Muhl, Svend Trier, Maya Fridan, Lars Mygind, Ole Skjerbæk Madsen, Bent Lexner, Abdul Wahid Pedersen, Lakha Lama og Pirapaharan Navaratnam. I bogen beskriver de hver især deres personlige vinkel til det spirituelle univers i et moderne liv.

SPIRITUALITET ER EN UPCOMMING TREND

Rigtig mange mennesker har et ønske om at leve med et større nærvær I livet. Der hvor den personlige udvikling er gået i stå tager Spirituel Inspiration læseren et skridt dybere. Sussanne Wexø ønsker nemlig at modernisere den spirituelle levevis. Hun ønsker at gøre op med tanken om, at du ikke kan være individualist eller et moderne menneske, hvis du lever et liv med en åndelig spirituel kerne. Derimod er hun sikker på at spiritualitet er en tendens som vil vokse sig større og større indenfor de næste år.

Nu er tiden igen inde til spirituel inspiration, dog på en langt mere selvre ekterende måde. Bogen viser vej til en personlig udviklende livsstil, som tager afsæt i behovet for at vende hjem i sig selv. Hjem til den dybere mening med livet. 

Anmeldelser (0)