SPIRITUEL: Din sjæl kan lede dig til succes (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Rikke Hertz, Christina Bølling


Nedsat pris! SPIRITUEL: Din sjæl kan lede dig til succes
Forlag: People'sPress
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772000459
Udgave: 1. (05-09-2018)
Oplag: 3. (22-11-2019)
Første udgivelsesår: 2018
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 200
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 158mm, H: 224mm, D: 18mm, Vægt: 443g

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

"Management handler om at gøre tingene rigtigt, ledelse er at gøre de rigtige ting"


Rikke Hertz er spirituel erhvervsrådgiver, headhunter og kendt fra Kanal 4 som clairvoyant. Hun har altid brugt sine åndelige guider til at finde vej, men i mange år hemmeligt.


Denne bog handler om at turde lytte til sine fornemmelser og rendyrke dem, også når det gælder business og penge, og giver værktøjerne til at lede dig selv – din nye eller eksisterende virksomhed – ud fra en dybere mening frem til ægte fremgang.


I dag arbejder Rikke Hertz for virksomheder som Colgate og Spotify og hendes kalender er booket tre år frem i tiden. Hun underviser både danske og internationale kunder i ’spirituelt lederskab’, det vil sige at lede sig selv og andre fra hjertet og ved at tænke i kreative, intuitive løsninger.


’Spirituelt lederskab har kun vindere og ingen tabere’, siger Rikke Hertz. Ved at erkende, at vi er forbundet med noget større end os selv, kan vi ifølge hende opnå succes i den moderne verden, hvor det kommer til at handle om, hvad vi kan give i stedet for, hvad vi kan få.”


Som rådgiver for nogle af de dygtigste topchefer og erhvervsledere, oplever jeg flere og flere, der længes efter at tage ægte lederskab for sig selv og deres medarbejdere, og som ikke udelukkende vil tale lean og smart. De har lyst til at åbne nye døre, samarbejde og arbejde på tværs, og de har opdaget, at gode resultater og det at være et intuitivt og følende menneske ikke er modsætninger, tværtimod. Det er præcis det, spirituel ledelse går ud på.” Rikke Hertz 

Anmeldelser (0)