STÅL HÅNDBOGEN: Hverdagens opslagsbog og lærebog om stål og stålkonstruktioner. For værkstedet, rådgiver, indkøber, sælger og konstruktøren. (Bog, Hardback, Dansk)

Af: Geir Rune Arntsen


Nedsat pris! STÅL HÅNDBOGEN: Hverdagens opslagsbog og lærebog om stål og stålkonstruktioner.  For værkstedet, rådgiver, indkøber, sælger og konstruktøren.
Forlag: Kvalitets-Instituttet
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788740421040
Udgave: 2. (29-10-2020)
Oplagsdato: 29-10-2020
Sideantal: 472
Indbinding: Hardback

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

Status : Print on Demand - Forvent op til 30 dages leveringstid.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

En vigtig håndbog, opslagsbog og lærebog om stål, stålprodukter og stålkonstruktioner, der er praktisk og nyttig at have ved hånden. Her finder du supplerende og detaljerede oplysninger til forskellige emner af interesse for dit daglige arbejde.

Bogen omhandler fremstilling, egenskaber, produkter, valg af stålkvalitet, formning og bearbejdning, svejsning, NDT, fænomenet korrosion, korrosionsbeskyttelse m.m. Derudover om grundlag for konstruktion, krav til udførelse af stålarbejde, krav til kvalitetssikring og Bygningsreglementet (BR18).

Bogen er primært rettet mod dem, der arbejder i smede- og stålværksteder, skibsværfter og indenfor byggeri. Den giver vigtig viden til entreprenører, rådgivende ingeniører, konsulenter, konstruktører og dem, der arbejder med fremstilling og distribution af stål.

Derudover er den velegnet som lærebog i mekaniske fag og materialeteknologi til erhvervsuddannelser og tekniske skoler. Den er også velegnet som lærebog på kurser, hvor stål og brugen af stål indgår.

Bogen er støttet af danske grossister, stålværker og leverandører. Bogen promoveres også af stålforeningerne i Danmark (TEKNIQ Arbejdsgiverne, Branchehuset, Dansk Stålinstitut).

Anmeldelser (0)