Store hendelser i liten skala (Bog, Hardback, Norsk)

Af: Bjørn Arild Ersland


Nedsat pris! Store hendelser i liten skala
Forlag: Gladiator
Format: Hardback
Type: Bog
Sprog: Norsk
ISBN-13: 9788793128521
Udgave: 1. (27-01-2017)
Oplag: 1. (27-01-2017)
Første udgivelsesår: 2017
Indbinding: Hardback
Sideantal: 196
Omslagsgrafiker: Jonas Ersland
Originalsprog: Norsk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Hvad sker der, når der ikke længere er brug for dig, hverken hjemme eller på arbejde, og du er den sidste det går op for?

Det er udgangspunktet for romanen Store hendelser i liten skala. Vi møder den lokale kommune-bibliotekar Arne Sjølingstad netop den dag, hvor han ufrivilligt går af med fuld pension. Men Arne brænder fortsat for jobbet, han lever og ånder for de kommunale projekter vedr. oplysningsarbejdet og har ingen planer om at nøjes med en pensionisttilværelse.

Store hendelser i liten skala er en tragisk-komisk roman. Gennem hovedpersonens blik, som er mere end sædvanligt optændt af hans oplysningstanker, blotlægges en vældig afstand mellem livet, som det skulle have formet sig og sådan som det blev.

Handlingen udspiller sig i provinsen i Norge, men kunne fuldstændig lige så vel foregå i Nykøbing Mors, Nykøbing Sjælland eller Nykøbing Falster. – Bjørn Arild Ersland ligner en klon af Jens Smærup Sørensen og Lars Frost. Med dette indgående kendskab til den sidste kartoffelrække.

PS. Bogen udgives i samarbejde med Pelikanen i Norge. På originalsproget norsk. Fordi vi tror på et fælles bogmarked og en fælles litterær offentlighed i Skandinavien.

Anmeldelser (0)