Sund mave - klart sind: Hvordan forbindelsen mellem vores tarme og tanker påvirker vores følelser og sundhed (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Emeran Mayer


Nedsat pris! Sund mave - klart sind: Hvordan forbindelsen mellem vores tarme og tanker påvirker vores følelser og sundhed
Forlag: Gyldendal
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702221015
Udgave: 1. (18-05-2017)
Oplag: 1. (18-05-2017)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 293
Originaltitel: The Mind-Gut Connection
Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Oversætter: Frank Robert Pedersen
Originalsprog: Engelsk
Formater / udgaver
232,50 kr
174,00 kr

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I disse år er videnskaben ved at opdage, hvor stor betydning vores tarmsystem og tarmfunktion har for vores sundhed, både hvad angår vores fysiske og psykiske helbred. I Sund mave – klart sind præsenterer den anerkendte amerikanske læge og forsker Emeran Mayer sin banebrydende forskning i, hvordan vores hjerne og tarmsystem og de milliarder af mikroorganismer, der lever i tarmen, kommunikerer med hinanden, og i hvor høj grad den kommunikation har indflydelse på alt fra det humør, vi vågner op med om morgenen, til f.eks. hjernens sundhed, depression, angst og stress. Som forfatteren påpeger, har de fleste af os selv erfaret denne forbindelse, når vi f.eks. får en mavefornemmelse, har sommerfugle i maven, eller oplever at have en knude i maven, hvis vi bekymrer os, eller uro i maven, hvis vi er nervøse eller stressede. Emeran Mayer beskæftiger sig bl.a. med de bagvedliggende årsager til disse fænomener, og hvad der sker, når kommunikationen mellem krop og sind kommer ud af balance. I bogen kommer han med konkrete kost- og livsstilsråd til at rette op på disse ubalancer, så vi kan styrke vores immunforsvar og mindske risikoen for neurologiske sygdomme som f.eks. Alzheimer og Parkinsons og i det hele taget give vores krop den bedste forudsætning for velbefindende og optimal sundhed. Bogen er højst interessant læsning, og hans forskning bliver gjort relevant gennem en række cases og personlige historier.

Anmeldelser (0)