Superstrenge: Naturvidenskabelig dansk lyrik (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Lars Green Dall


Forlag: Dansklærerforeningens Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788772110318
Udgave: 1. (23-04-2018)
Oplag: 1. (23-04-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Fagredaktør: Lars Granild
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 208
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 173mm, H: 215mm, D: 13mm, Vægt: 470g

Levering : 3 - 8 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

Superstrenge – naturvidenskabelig dansk lyrik lader to sfærer smelte sammen: lyrikkens og naturvidenskabens. Bogen rummer et stort og varieret udvalg af naturvidenskabelig dansk lyrik: 75 digte skrevet af 32 danske forfattere i perioden 1573-2015. Der er tale om digte, hvor naturvidenskabelige motiver, teorier, aktører og tankemønstre spiller en særlig rolle.

Superstrenge præsenteres fem forskellige kategorier, hvori de naturvidenskabelige digte synes at falde: EVOLUTION, KLIMA & KLODE, KOSMOS, VIDENSKABSMANDEN og TEKNOLOGI. Disse kategorier giver på tværs af litteraturhistorien mulighed for at samlæse og perspektivere digte inden for samme naturvidenskabelige motivsfære.

Superstrenge tilbyder anderledes oplevelser med litteratur og litteraturhistorie, naturvidenskab og naturvidenskabshistorie – og alt sammen set fra superstrengenes, de naturvidenskabelige digtes, perspektiv. At læse naturvidenskabelig lyrik gør os klogere såvel på lyrikkens som på naturvidenskabens væsen.

Superstrenge henvender sig til elever, studerende, undervisere og almindeligt interesserede læsere med hang til lyrik og/eller naturvidenskab.

Anmeldelser (0)