Supersund: En revolutionerende ny plan til at styrke din modstandskraft og aktivere din evne til selvhelbredelse (Bog, Hæftet, Dansk)

Forfattere: Deepak Chopra, Rudolph Tanzi


Nedsat pris! Supersund: En revolutionerende ny plan til at styrke din modstandskraft og aktivere din evne til selvhelbredelse
Forlag: Borgen
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702259599
Udgave: 1. (14-05-2018)
Oplag: 1. (14-05-2018)
Originaltitel: The Healing Self
Omslagsgrafiker: Christine Clemmensen
Oversætter: Frank Robert Pedersen
Originalsprog: Engelsk
Sideantal: 336
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 158mm, H: 232mm, D: 28mm, Vægt: 635g

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

Beskrivelse

Ifølge de to forfattere, den holistiske læge Deepak Chopra og neurobiologen Rudolph Tanzi, er det afgørende vigtigt, at vi tager vores helbred og sundhedstilstand i egne hænder. Vi kan ikke forlade os på, at læger og medicinalfirmaer helbreder os, når uheldet er ude, men må selv lære at forebygge og aktivere vores selvhelbredende kraft på en hel anden måde, end vi gør i dag. Vi står over for stadigt nye potentielle epidemier, resistente bakterier og giftstoffer i vores omgivelser, og vores immunforsvar er afgørende for vores sundhed. I Supersund præsenterer Chopra og Tanzi den nyeste forskning inden for forbindelsen mellem krop og sind, og hvordan vores sind påvirker vores gener og immunforsvar, og de gennemgår en 7-dages plan til at optimere vores sundhedstilstand og aktivere kroppens utrolige evne til selvhelbredelse. Det er ifølge forfatterne især vigtigt, at vi sørger for at forebygge de mest almindelige sygdomme og lidelser som forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, type 2-diabetes og Alzheimers sygdom, som kan udvikle sig uden symptomer i mange år. Desuden bør vi også adressere kronisk stress og de inflammationstilstande, som mange mennesker i dag går rundt med uden at vide det. Bogen er fuld af ny viden og praktiske råd til, hvordan vi beskytter os selv bedst og opnår livslang sundhed.

Anmeldelser (0)