Syv år efter: En kærlighedshistorie, som ikke handler om at svære på de lyserøde skyer, men om at kæmpe sig igennem de sorte (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Karin Heurlin


Nedsat pris! Syv år efter: En kærlighedshistorie, som ikke handler om at svære på de lyserøde skyer, men om at kæmpe sig igennem de sorte
Forlag: Grønningen 1
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793825260
Udgave: 1. (27-04-2020)
Oplag: 1. (27-04-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Originalsprog: Dansk
Sideantal: 356
Indbinding: Hæftet
Mål og vægt: B: 159mm, H: 230mm, D: 30mm, Vægt: 592g

Levering inden jul: OK

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

KATEGORIER M.M. SOM DETTE PRODUKT ER EN DEL AF

  = Emner
  = Sektioner
  = Kategorier
  = Kampagner

Beskrivelse

En uhyggelig, morsom og rørende antiskilsmisseroman fra dansk bestseller biografiforfatter. Til læsere af Liane Moriarty og Lotte Kaa Andersen.

Mette er flyttet fra en jysk landsby med mand og tvillinger til Himmellund, hvor ingen taler om penge. Men hvor samtalerne handler om vidunderlige rejser, grønne juicer og den rigtige vejrtrækning. Mette vil gøre alt for at passe ind. Men alt er som bekendt for meget. For pludselig mister man ikke bare topmaven i en kur uden hvede. Men måske ligefrem sig selv. 


Bogen følger igennem 7 år en forældregruppe et privilegeret sted i Danmark, hvor ingen er for voksne til at mobbe, for lykkelige til et sidespring eller for fine til at slå ihjel. Det lyder grimt. Men så er der heldigvis kærligheden. Den redder jo alt i sidste ende. I hvert fald hvis den overlever. 


Karin Heurlin er journalist og står bag flere bestsellerbiografier, bl.a. om Ole Henriksen. Syv år efter er hendes anden roman. 

Anmeldelser (0)